1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 kişi ‘izinsiz ikametgâhtan’ tutuklandı
3 kişi ‘izinsiz ikametgâhtan’ tutuklandı

3 kişi ‘izinsiz ikametgâhtan’ tutuklandı

Mağusa Polis Müdürlüğü ve Polis Özel Harekat Müdürlüğü, önceki akşam Mağusa genelinde “Huzur Operasyonu” düzenledi, 3 kişinin ‘izinsiz ikamet’ ettiği tespit edildi.

A+A-

 

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube, Cürümleri Önleme Şubesi ve Trafik Şubesi ekipleri ile Polis Özel Harekat Müdürlüğü ekipleri önceki gece Mağusa’da “Huzur Operasyonu” düzenledi.

Mağusa Polis Müdürlüğü ekipleri ile Polis Özel Harekat ekipleri 21:00-01:00 saatleri arasında düzenlenen operasyonda Mağusa genelinde sıkı denetim yaptı.

Operasyon kapsamında Mağusa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, bet ofisleri, kahvehaneler, pansiyonlar ve seyir halindeki araçlar kontrol edildi.

3 kişi tutuklandı, 125 kişi hakkında ileri işlem yapıldı…

Mağusa gerçekleştirilen “Huzur Operasyonu” kapsamında yapılan kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 9 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Yine operasyon kapsamında KKTC’de izinsiz ikamet eden 3 kişi tespit edilerek tutuklandı. Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucunda ise 620 araç kontrol edilip, 116 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 3 araç ise çeşitli suçlardan dolayı trafikten men edildi.

İzinsiz ikamet eden 3 kişi mahkemeye çıkarıldı…

Mağusa genelinde yapılan “Huzur operasyonu” kapsamında KKTC’de izinsiz ikamet ettikleri tespit edilen 3 kişi dün sabah Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı. Mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı E.S 20 Aralık 2018 tarihinden, zanlı A.A’nin 25 Nisan 2012 tarihinden, zanlı A.I’nın ise 1 Ekim 2018 tarihinden beri KKTC’de izinsiz ikamet ettikleri belirtilirken, meselenin soruşturmasını yürüten tahkikat memuru, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi nöbetçi Kıdemli Yargıcı Hasan Dağlı ise her 3 zanlının da 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 2725 defa okunmuştur