1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üyelerden onay istenecek
Üyelerden onay istenecek

Üyelerden onay istenecek

Hasan Sertoğlu’nun tek aday olduğu KTFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu bugün yapılacak

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu bugün yapılacak. Saat 10.30’da gerçekleştirilecek genel kurul KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yapılacak. Mevcut başkan Hasan Sertoğlu ve yönetiminin yeniden göreve aday olduğu genel kurulda üyelerin onayı istenecek. Kurulda ayrıca faaliyet ve mali rapor üyelere okunup onay istenecek.

KTFF-KOP süreci anlatılacak
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu daha önce federasyon danışmanı Jerome Champagne ile mayıs ayında gerçekleştirdiği basın toplantısında, genel kurulda Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) ile adada futbolu birleştirme yönünde atılan adımların üyelerle paylaşılacağı ve sürecin devamı için yeniden onay isteneceğini belirtmişti.

Kıbrıslı Rum futbolcuların Kuzey’de oynaması
Kurulda ayrıca gündem maddesi olarak Kıbrıslı Rum futbolcuların adanın kuzeyinde oynaması konusunun görüşülmesi ve üyelerin onayına sunulması bekleniyor. KTFF’den daha önce yapılan açıklamada, genel kurulda Süper Lig’de 1, Birinci ve İkinci Lig’de 2’şer Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik kartı sahibi Kıbrıslı Rum futbolcuların yerli statüde oynaması konusu da tartışılacak.

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur
Etiketler : ,