1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üçüncü Başman dönemi
Üçüncü Başman dönemi

Üçüncü Başman dönemi

K.Kaymaklı’da olağan genel kurul dün akşam kulüp lokalinde gerçekleştirildi

A+A-

Necmi Belge

Süper Lig ekiplerinden K.Kaymaklı’da dün akşam yapılan olağan genel kurulda tek aday olan başkan Ali Başman yeniden kulüp başkanlığına seçildi.
Saat 19.30’da K.Kaymaklı Kulübü lokalinde yer alan genel kurul nisap yetersiziliği nedeniyle 30 dakikalık beklemenin ardından açıldı.
Genel Kurulda Divan başkanlığına Erol Atakan,  başkan yardımcılığına Süleyman Göktaş ve sekreterliğe Doğukan Kamacıoğlu seçildi.
Divan Kurulunun oluşumunun ardından Başkan Ali Başman Faaliyet raporunu okudu. Ali Başman  iki dönemdir gururla sürdürdüğü K.Kaymaklı Spor Kulübü başkanlığında dördüncü yılını tamamladığını anımsattı. K.Kaymaklı  Spor Kulübü’nde güzel işlere imza attığını özellikle, altyapılarını ileriye götürmekten gurur duyduğunu, K.Kaymaklı’nın geleceğinin garanti altında olduğunu söyledi.
Faaliyet raporunun oybirliği ile aklanmasının ardından, Mali Rapor Mali İşlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ünsal Aröz tarafından 1 milyon 340 bin 98 lira 28 kuruş olan bilançosu okundu.
Mali Rapor konusunda söz alan Savaş Atakan , kulübe maddi katkı koyan ve bu katkılarını kulübe hibe eden eski başkanlardan  Erol Atakan ile Galip Bozalp’a teşekkür etti. 1,340,098.28 TL olan  Mali raporun aklanmasının ardından geçilen seçimlerde tek aday olan Ali Başman yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Başman: “Öz kaynaklara döndük”
Bu arada, K.Kaymaklı yönetim kurulunun borçsuz olarak, genel kurulda aklandığı gözemlendi. Faaliyet ve Mali raporun aklanmasının ardından Başkan Başman yeni yönetim kurulunu üyelerin onayına sundu.  Yönetim Kurulunun onaylanmasının ardından bir  teşekkür konuşması yapan Ali Başman, K.Kaymaklı’nın hedefinin her zaman şampiyonluğa olduğunu söyledi. Bu sezon öz kaynaklarına döndüğünü, altyapıdan yetişen futbolcuların yanı sıra, başka takımlarda kiralık olarak yer alan futbolcuları da yeniden kadroya dahil edeceklerini açıkladı.

İki kaliteli yabancı alınacak, kulüp binası yenilenecek
Transferde, kaliteli iki yabancı futbolcuyu kadrolarına dahil edeceklerini dile getiren Başman, bugüne kadar K.Kaymaklı’ya hizmet eden bazı futbolcularına  teşekkür ederek, onların başka kulüplere transferlerine olanak sağlayacaklarını sözlerine belirtti.
Başkan Ali Başman son olarak, artık miyadını dolduran kulüp binası yapılacağını müjdelerken, bunun için halen mevcut binanın arkasında bulunan arazinin talep edildiği ve kulübün mimarlarından yönetim kurulu üyesi Kemal Kavaz’ın proje çalışmalarına başladığını sözlerine ekledi.

Yeni yönetim
K.Kaymaklı Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu. Ali Başman (Başkan), Mehmet Özler, Hasan Tosunoğlu, Savaş Gerçek, Savaş Atakan, Ahmet Kerarbeoğlu,  Kemal Özekmekçi, Ali Kamacıoğlu, Ceran Tunalı, Saygun Çağıl, Kemal Kavaz, Akay Aşina, Yaşar Akman, Akın Demiray, Buran Atakan, Salahi Mısırlıoğlu, Ünsal Aröz, İbrahim Mısırlı (Üyeler)
Genel Kurul dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 2146 defa okunmuştur