
Sözleşmeler konuşuldu
Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği Başkanı Salih Işık, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nu ziyaret etti
Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği Başkanı Salih Işık, dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu'nu makamında ziyaret etti.
2014-2015 Sezonunda uygulanması düşünülen futbolcu sözleşmeleri hakkında ve diğer konularda görüş alış verişinde bulunan Işık, ülke futbolunun geleceği için her türlü çalışmaya katkı koymaya hazır olduklarını belirtti.
Işık: “Kıbrıslıların yerli statüde oynama karar önemli bir adım”
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Salih Işık “Futbolun esas temelinde barış dostluk ve kardeşlik Fair-play ruhu vardır” diyerek Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik kartı taşıyan futbolcuların adanın kuzeyinde futbol oynamalarına destek verdiklerini söyledi. Işık “Kıbrıs Adası'nda futbolun birleşmesi ve Kıbrıslı Türk gençlerininde dünya ile kucaklaşması adına yapılan görüşmeler ışığında Futbol Federasyonu’muzun Kıbrıs kimlik kartı sahibi futbolcuların bizim liglermizde yerli statüde oynaması kararını olumlu ve önemli bir adım olarak görmekteyiz. 40 yıldır kapalı kalan ambargolar altında ezilen gençlerimizin bir 40 yıl daha kapalı kalmasının önüne geçilmesi adına atılan adımlara her platformda destek olacağımızı belirtmek isteriz” şeklinde konuştu.

















