1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son gelişmeler anlatılacak
Son gelişmeler anlatılacak

Son gelişmeler anlatılacak

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu ve Federasyon danışmanı Jerome Champagne bugün KTFF-KOP süreci ile ilgili bilgi verecek

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı ile Federasyonun danışmanlık görevini sürdüren, aynı zamanda FIFA Başkan Adayı olan Jerome Champagne bugün Kıbrıs Futbol Federasyonu ile ülke futbolunun dışa açılımı konusunda sürdürülen gelişmeleri düzenlenecek basın toplantısı ile anlatacaklar. Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yapılacak basın toplantısı saat 14.30’da başlayacak. Federasyondan yapılan açıklama şu şekilde:

“Kıbrıs Türk Futbolunun dünyaya açılımı süreciyle ilgili olarak sürdürülmekte olan görüşmeler hakkında, 15 Mayıs 2014 tarihinde Perşembe günü, saat 14.30'da KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda Başkan Hasan Sertoğlu ve danışmanımız Jerome Champagne bir basın toplantısı gerçekleştirecektir.”

Başarı Ödülleri ertelendi
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) her yıl sezon sonu organize ettiği Başarı Ödülleri Gecesi etkinliği Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi. Federasyon yaptığı açıklamada kazada hayatını kaybeden işçi yakınlarına ve Türkiye’ye başsağlığı dilerken, 14, 17 ve 18 Mayıs tarihlerinde oyananacak karşılaşmalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağı belirtildi.

Bu haber toplam 1156 defa okunmuştur