1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Maki festivali gerçekleşiyor
Maki festivali gerçekleşiyor

Maki festivali gerçekleşiyor

Maki Festivali Kıbrıs'ın Bafra/İskele bölgesinde yer alan Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajı'nda gerçekleşecek.

A+A-

Maki Festivali Kıbrıs'ın Bafra/İskele bölgesinde yer alan Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajı'nda gerçekleşecek. 25-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalde iki gece boyunca bir çok yerli müzik grubunun sahne alacağı canlı konserlerin ve DJ performanslarının oluşturduğu line-up çeşitli müzik türlerine yer verilecek.

Bunun yanında gün içerisinde müzik, yoga, nefes teknikleri, dans, fitness, origami ve geri dönüşüm atölye çalışmaları da yapılacak.Festival boyunca alkollü içecek, etli, vegan, vejeteryan ve atıştırmalık yiyecek, tatlı, içecek, takı-aksesuar, ikinci el giysi, eşya ve organik ürünlerin satışını yapacak olan, yerli üretimi destekleyen, barlar ve 23 adet stand yer alacak.

Festival alanına ulaşım için gidiş ve dönüş olmak üzere Mağusa, Lefkoşa ve Girne'den otobüs seferleri olacak. Edinilen bilgiye göre otobüs servisi için yer ayırtmak gerekiyor. Ayrıca alanda konaklamak için Maki Komitesi aracılığıyla 100TL karşılığında 4 kişilik çadır satın alınabilir. Festival alanında kamp yapmak için de herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Otobüs için yer ayırmak, çadır satın almak ya da festival hakkında detaylı bilgi almak için +905338685817 numaralı telefonu arayabilir aynı zamanda Facebook üzerinden https://www.facebook.com/MakiCyprus/ sayfası ziyaret edilebilir.

Maki Festivali; müzik ve sanatla ilgilenen ve adada bu dalları geliştirmeyi hedefleyen bir grup gönüllü gencin düzenlediği müzik festivalidir. Alana girişin ücretsiz olacağı etkinlikte, kar amaçlı organizasyon algısının aksine üretimin desteklenmesi hedefleniyor.

Bu haber toplam 4051 defa okunmuştur