1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hakkımızla kupayı istiyoruz”
 “Hakkımızla kupayı istiyoruz”

“Hakkımızla kupayı istiyoruz”

Süper Lig’in son haftasında Yenicami’ye konuk olacak olan GAÜ Çetinkaya, galip gelmesi halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Ligin son haftasında Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda Yenicami’ye konuk olacak olan lider GAÜ Çetinkaya, maçını kazanıp şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor. Ligdeki en önemli karşılaşmasına çıkacak olan sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Fırat Canova, Lefke beraberliğinden sonra takım olarak iyi toparladıklarını ve dört idman yaparak Yenicami maçına hazırlandıklarını, Serhan’ın dışında sıkıntılı oyuncunun bulunmadığını belirtti. Canova, “Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Canova, “kazanmak zorunda olduğumuz bir son maça çıkacağız”
Yenicami ile Lefkoşa derbisi niteliğindeki maç öncesi GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Fırat Canova, “Kazanmak zorunda olduğumuz bir son maça çıkacağız” dedi. Canova, “Maç öncesi takım olarak rakibimize göre artılarımızın ve eksilerimizin de olduğunun farkındayız. Ancak aynı durum Yenicami içinde geçerlidir” şeklinde konuştu. “Bizim en büyük artımız, kazandığımız takdirde şampiyon olmamızdır” diyen Fırat Canova, “Yenicami’nin de en büyük eksisi bir hafta sonra kendileri açısından, camiaları açısından son derece önemli bir kupa final maçına çıkacak olmalarıdır” ifadelerini kullandı.

“Sözün bittiği yerdeyiz ve kazanmak zorundayız”
Süper Lig Lideri GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Fırat Canova, “Sözün bittiği yerde ve kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkıyoruz. Tek düşüncemiz var, bu maça çıkıp en iyi şekilde mücadele edip kazanmak istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz, ancak bu uzun lig maratonunda bunun gibi çok zor maçlar oynadık. Biz iyi bir takımız ve buralara hakkımız ile geldiğimizi biliyorum ve yine hakkımızla şampiyonluk kupasını kazanacağımızı biliyorum” dedi.

“İkinci yarıya yatığımız tüm çalışmalar şampiyonluk için yapılmıştır”
“İkinci yarı hazırlıklarını yaparken, bu hazırlıkları sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyecek şekilde yaptık” açıklamasını yapan GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Fırat Canova, “İkinci devrede oynayacağımız karşılaşmalarda 6 veya 7 puan kaybedeceğimizi hesaplıyordum, ancak biz 8 puan kaybettik. Puan kaybettiğimiz haftalarda rakiplerimizin de puan kaybetmeleri, bizi bu noktalara getirdi ve ligdeki şampiyonluk son maça kaldı” dedi.
“Ligin 20. haftasında ele geçirdiğimiz liderlik koltuğunu, Yenicami maçında kaybetmeyeceğiz” açıklaması yapan GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Fırat Canova, “Lider olarak gideceğimiz Ruso Stadı’ndan lider olarak çıkacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur