
Finalin adı: MAGEM -DAÜ
Voleybol Büyük Erkekler’de 3’üncü Rauf Raif Denktaş Kupası yarı final heyecanı dün akşam Atatürk Spor Salonu’nda oynanan MAGEM – Yeni Erenköy ve Vakıflar – DAÜ karşılaşmalarıyla yaşandı. Rakiplerini mağlup etmeyi başaran MAGEM ve DAÜ finalde karşı karşıya
A+A-
Eren ŞİŞİK
Gecenin ilk maçında MAGEM ile Yeni Erenköy takımları karşı karşıya geldi. Yeni Erenköy karşısında rahat bir oyun çıkartan MAGEM, genç rakibini 3-0’lık setlerle mağlup ederek adını finale yazdıran ilk ekip olma başarısı gösterdi. Bu karşılaşmanın ardından oynanan Vakıflar – DAÜ müsabakası ise çekişmeli geçti. İlk seti Vakıflar’ın aldığı maçta, DAÜ güçlü rakibini geriden gelerek 3-1 mağlup etmeyi başardı ve adını finale yazdıran ikinci ekip oldu.
İki final de aynı gün
3’üncü Rauf Raif Denktaş Kupası’nda MAGEM ile DAÜ arasında oynanacak olan final müsabakası 10 Şubat Pazartesi günü oynanacak. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmanın öncesine ise Kupa’nın Büyük Bayanlar finali MAGEM ile YDÜ karşılaşması oynanacak.
Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur

















