1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’da gündem transfer
Çetinkaya’da gündem transfer

Çetinkaya’da gündem transfer

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Takımın son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bulutoğluları antrenmanların sürdüğünü ve transfer çalışmalarının da tüm hızıyla d

A+A-

Süper Lig ekibi Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları Yenidüzen Spor Servisi’ne konuştu
 

 

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Takımın son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bulutoğluları antrenmanların sürdüğünü ve transfer çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Faye defteri kapandı, hedef Gardiyanoğlu
Daha önceden temasa geçilen Serdarlı’nın başarılı savunmacısı Ibrahim Faye’nin takımında kalmaya karar verdiğini ve bu transferin kendileri için kapandığını belirten Bulutoğluları, kaleci transferi konusunda Bostancı Bağcıl kalecisi Ahmet Gardiyanoğlu’nu kadroya katmayı planladıklarını ifade etti.

“Kaymaklı’yla Musa konusunda anlaştık”
Sezon başında Almanya’da bir takımla idmanlara çıkan fakat yaşadığı problemler sebebiyle önceki gün adaya dönen Musa Şanlıer’ın Küçük Kaymaklı’ya satılacağını belirten Cemal Bulutoğluları, “Küçük Kaymaklı bu oyuncu için bizle temasa geçti. Her konuda anlaştık. Musa da Kaymaklı’ya transfer olmak istiyor. Oyuncuyu bonservisli olarak eski kulübüne verdik.” diye konuştu.

Taşçı Serdarlı’da
Geçtiğimiz sezon Serdarlı’da kiralık olarak forma giyen Hüseyin Taşçı’yı bu yıl da bu takıma kiraladıklarını belirten Çetinkaya Başkanı, “Serdarlı ile Hüseyin Taşçı transferinde anlaştık. Oyuncu da bu kulüple anlaştı ve önümüzdeki sezon Taşçı Serdarlı forması giyecek.”diye konuştu.

Nazım Belge geri döndü
Öte yandan yeni oyuncuları da kadroya katmayı sürdüren Çetinkaya’da geçmiş yıllarda Küçük Kaymaklı, Ozanköy, Mağusa Türk Gücü ve Görneç takımlarında forma giyen fakat futbola 3 sezon ara veren Nazım Belge’nin de takımla idmanlara çıktığı öğrenildi. Bu oyuncu hakkında da konuşan Bulutoğluları, Nazım’ın idmanlarına indiğini ve hazır duruma gelmesi halinde lisansının çıkacağını söyledi.

“Sherman’ı bekliyoruz”
Yabancı transferi hakkında da konuşan Cemal Bulutoğluları, Cedric Fein’in kesinlikle takımda kalacağını belirtti. Bu oyuncunun yanında Kpah Sherman’ın da takımda kalmasını planladıklarını kaydeden Çetinkaya Başkanı, “Şu an Sherman’ın dönmesini bekliyoruz. Eğer çok kaliteli bir yabancı bulmazsak, Sherman’ı satmayı düşünmüyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1580 defa okunmuştur