
Bilardoda Mağusa finali
Bilardo Federasyon Kupası’nda yarı finalnde finalistleri penaltılar belirledi
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2013-2014 Federasyon Kupası’nda finalistleri penaltı atışları belirledi.
Geçtiğimiz gün Number Eight Bilardo Salonu'nda oynanan yarı final karşılaşmalarında MAGEM ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Mağusa Belediyesi ile de Hititbet Akdeniz Spor Birliği karşı karşıya geldiler. Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmalar 3-3 eşitlikle tamamlanınca finalist takımların belirlenmesi için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında MAGEM rakibi DAÜ'ye 3-0, Mağusa Belediyesi ise rakibi Hititbet Akdeniz Spor Birliği'ne 2-1 üstünlük sağlayarak finale isimlerini yazdıran takımlar oldular.
Bilardo Federasyon Kupası final karşılaşması 30 Mayıs 2014, Cuma günü saat 19.00'da Lefkoşa Number Eight Bilardo Salonu'nda oynanacak.

















