1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Anadolu Sigorta'dan Kıbrıs açılımı
Anadolu Sigorta'dan Kıbrıs açılımı

Anadolu Sigorta'dan Kıbrıs açılımı

“Anadolu Sigorta olarak, sağlık sigortası ürünlerimiz belirli kriterler çerçevesinde dört yıl boyunca zamanında yenileme yapılan poliçe sahiplerine ömür boyu limitsiz yenileme garantisi de sağlıyor."

A+A-

Türkiye’de olduğu gibi Kıbrıs’ta da faaliyet gösteren Anadolu Sigorta, sağlık sigortasında ‘ömür boyu yenileme garantisi’ sunuyor.
Anadolu Sigorta’nın 62 yıldır Kıbrıslıların yanında olduğunu belirten Anadolu Sigorta Kıbrıs Şube Müdürü Cengiz Ertürk “Anadolu Sigorta olarak, sağlık sigortası ürünlerimiz belirli kriterler çerçevesinde dört yıl boyunca zamanında yenileme yapılan poliçe sahiplerine ömür boyu limitsiz yenileme garantisi de sağlıyor. Bu garanti ise özellikle ileriki yaşlarda ortaya çıkabilecek riskler karşısında bireyin hem sağlık hem de ekonomik anlamdaki yaşam kalitesini artırıyor. Böylece poliçe sahiplerinin yaşam kalitesini yükseltmenin yanı sıra sağlık kaleminin bütçe üzerindeki yükünü de hafifletiyoruz” diye konuştu.

Cengiz Ertürk; “Genç yaşta sigortalı olun karlı çıkın”

Özellikle genç yaşta yapılan sağlık sigortasının poliçe sahibine önemli avantajlar sunduğunu belirten Cengiz Ertürk, “Gençlerin prim tutarları çok daha düşük. Bu nedenle Anadolu Sigorta’dan sağlık poliçesi alan bir sigortalı, poliçesini 4 yıl boyunca zamanında yenilemesi durumunda herhangi bir risk değerlendirmesine tabi tutulmadan beşinci yıldan sonra ömür boyu yenileme garantisine hak kazanıyor. Bu garanti, poliçe sahibinin ömür boyu sağlık poliçesini devam ettirebilmesi, 64 yaşından sonra yaş ek priminden muaf tutulması ve hastalık ek prim uygulamalarına tabi tutulmaması anlamına geliyor. Sigortalı poliçesini zamanında yenilediği sürece ömür boyunca Türkiye ve KKTC genelinde bugün için Anadolu Sigorta’nın anlaşmalı olduğu 3.000’i aşkın sağlık kuruluşundan ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki kuruluşlardan bütçesine ek yük oluşturmadan tedavi hizmeti alabiliyor” diye konuştu.

Yeni doğan çocuklara otomatik ömür boyu yenileme

Anadolu Sigorta’nın sağlık poliçesi ve ömür boyu yenileme garantisiyle Türkiye ve KKTC’de poliçe sahibine ilk kez sağlanan ve başka bir sigorta şirketi tarafından sunulmayan avantajlar bulunduğunu kaydeden Ertürk, bu avantajları şöyle açıkladı:
“Özel sağlık sigortası kapsamında, doğum teminatlı bir poliçeye sahip olan ve doğum teminatına hak kazanmış sigortalıların doğan çocuklarının, doğum tarihinden sonraki 15 gün içinde Anadolu Sigorta tarafından sigortalanması durumunda, kuvöz giderleri teminat limitleri dahilinde karşılanıyor." 

 

Ayrıca, doğum teminatlı bir poliçeye sahip olan ve doğum teminatına hak kazanmış bir anne, çocuğu ya da çocuklarını doğum tarihlerinden itibaren 15 gün içinde Anadolu Sigorta’dan sigortalaması halinde, otomatik olarak ömür boyu yenileme garantisi hakkı verilen çocukların doğuştan gelebilecek hastalıklarına ait giderleri de poliçe kapsamına almış oluyor.”

 

 

Bu haber toplam 6458 defa okunmuştur
Etiketler :