1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet Ogan imzaladı
Ahmet Ogan imzaladı

Ahmet Ogan imzaladı

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gençler Birliği’nde daha önce anlaşma sağlayarak çalışmalara başlayan teknik direktör Ahmet Ogan ve ekibi ile resmi imzalar atıldı. Kulüp lokalinde yapılan imza törenine Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gülc

A+A-

Gençler Birliği’nde daha önce anlaşmaya varılan teknik ekiple resmi sözleşme imzalandı

 

Ersin ORKOZ

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gençler Birliği’nde daha önce anlaşma sağlayarak çalışmalara başlayan teknik direktör Ahmet Ogan ve ekibi ile resmi imzalar atıldı. Kulüp lokalinde yapılan imza törenine Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gülcan ve Genel Koordinatör ve Futbol Şube Sorumlusu Salahi Serakıncı da hazır bulundu.

Gülcan: “Geleceğin takımını yaratmak istiyoruz”

Gerçekleşen imza töreninde Ahmet Ogan’ın yanı sıra yardımcı antrenör Hasan Tamel ve kaleci antrenörü Can Kayataş da resmi sözleşmeyi imzaladı. Atılan imzalar sonrasında taraflar birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gülcan imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni sezonda Süper Lig’de oynayacak olmanın heyecanı içerisinde olduklarını ve takım içerisinde yeniden yapılanmaya giderek, geleceğin takımın yaratmak istediklerini söyledi. Bu doğrultuda takımın başına teknik sorumlu olarak Ahmet Ogan’ı resmen göreve getirerek çok doğru bir adım attıklarına inandığını ifade eden Gülcan, başarılı teknik adama güvendiklerini belirtti.

Serakıncı: “Süper Lig farklı bir arena”

Gençler Birliği Spor Kulübü Genel Koordinatörü ve Futbol Şube Sorumlusu Salahi Serakıncı ise yeni sezonun hayırlı olması dileği ile başladığı konuşmasında Süper Lig’in yeni ve farklı bir arena olduğuna vurgu yaptı. Ligde başarılı olmak için yönetim teknik kadro ve futbolcular alarak yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirten Serakıncı,  yeni sezonda konulan hedefe ulaşacaklarına inancının tam olduğunu kaydederek, teknik kadroya güvendiklerini söyledi.

Daha sonra konuşan Gençler Birliği’nin yeni teknik patronu Ahmet Ogan ise İskele ve bölgesi adına uzun bir aradan sonra Süper Lig’de mücadele edecek olan Gençler Birliği’nde görev getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ogan: “Hedef play-out dışında kalmak”

Süper Lig’deki sorumluluklarını iyi bilerek hareket edeceklerini aktaran Ogan, transfer raporu doğrultusunda şu ana kadar istediği transferleri gerçekleştirildiğini ifade etti. Ahmet Ogan, Mağusa Türk Gücü’nden Nurettin Gecekuşu’nu ise takımda mutlaka görmek istediğinin altını çizerek, yeni sezonda hedeflerinin ligde play-out’un dışında kalmak olarak belirlediklerini ve bu hedef doğrultusunda çok yoğun bir şekilde çalışmaların sürdüğünü söyledi. 

Gençler Birliği’nde yardımcı antrenör olarak görev yapacak olan Hasan Tamel, böylesi büyük bir camiada görev almaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, yeni sezona yönelik çalışmaların sıkı bir şekilde sürdürdüklerini ve yeni sezonda amaçlarının konulan hedefe hep birilikte ulaşmak olduğunu söyledi. Gençler Birliği’nde kaleci antrenörü olarak görev alan Can Kayataş ise göreve getirilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek camia olarak başarıyı sağlayacaklarına inancını tam olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1421 defa okunmuştur