1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yükselme’de zorlu maçlar
Yükselme’de zorlu maçlar

Yükselme’de zorlu maçlar

Yükselme Ligi Gruplarının 6’ncı hafta karşılaşmaları da hafta sonu oynanan karşılaşmalarla birlikte son buldu. Puan savaşının yanı sıra, bol gollü maçların da olduğu yükselme Ligi’nde 6’ncı hafta toplam 61 golle son buldu.

A+A-


Hüseyin ÖZBARIŞCI

Zümrütköy kendine geldi
Yükselme Ligi 1’inci grupta ilk iki haftayı kazanarak dikkatleri üzerine çeken ve sonraki haftalarda üst üste mağlubiyetler alan Zümrütköy, bu hafta Yeşilyurt’u farklı geçti. Deplasmanda 6-0 kazanan yeşil sarılılar puanını 9’a yükseltti. Grubun lideri Gayretköy, evinde Aydınköy’ü 5-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Takipçi konumunda bulunan Yılmazköy de Gaziveren’i 2-1 mağlup etti ve puanını 16’ya yükseltti. Gruptaki diğer karşılaşma Serhatköy – Kalkanlı arasında oynandı. Mücadele, Kalkanlı’nın 3-0 üstünğüyle sona erdi.

Yeşilova farkı 5 yaptı
Yükselme Ligi’nin 2’nci grubunda lider Yeşilova doludizgin gitmeye devam ediyor. Dağyolu’nu kendi evinde 4-0 mağlup eden yeşil beyazlılar, puanını 15 yaparak, en yakın takipçisi Karaoğlanoğlu’yla puan farkını 5’e yükseltti. Takipçi konumunda bulunan Karaoğlanoğlu, Pınarbaşı deplasmanında önemli 2 puanı bırakarak evine döndü. Mücadele 2-2 sona ererken, Karaoğlanoğlu 1 puan yükseldi. Gruptaki diğer karşılaşmayı ise Kozan, Akdeniz’i maçın son dakikasında bulduğu golle mağlup etmeyi başardı.

Haspolat avantajlı
Yükselme Ligi 3’üncü grupta takımların hepsi de inişli çıkışlı performans sergilemesi gözlerden kaçmazken, Haspolat şuan için avantajlı konumda bulunuyor. Yeniceköy’ü deplasmanda 2-1 mağlup eden Haspolat, ligdeki puanını 13’e yükseltti. Haspolat’ın 11 puanla en yakın rakibi Arapköy bu hafta Balıkesir deplasmanından 1 puanla döndü. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Gruptaki diğer karşılaşma ise Paşaköy ile Dikmen arasında oynandı. Dikmen rakibini deplasmanda 3-0 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti.

Yarış 5 takım arasında
Yükselme Ligi 4’üncü grupta zirve mücadelesi 5 takım arasında geçiyor. Gruptaki 3 takımın puanı 10, diğer 2 takımın ise 9 puanı bulunuyor. Grupta gol averajıyla lider bulunan İncirli, Mutlayaka’yı 3-0 mağlup etti. Turunçlu Pile’yi 2-0 mağlup ederken, Pile ve Dörtyol karşılaşması ise 1-1 sona erdi.

Kumyalı kazanarak geldi
Ligin 5’inci grubunda lider İskele Trabzonspor’un haftayı boş geçmesini fırsatını bulan Kumyalı puan farkını kapattı. Yenişehir’i 1-0 mağlup eden Kumyalı, İskele Trabzonspor’un hemen ardına yerleşti. Grubun diğer önemli karşılaşması olan Yedikonuk – Boğaziçi karşılaşmasını deplasman ekip Boğaziçi kazanırken, puanını da 7’ye yükseltti. Grubun diğer karşılaşması ise Civisil Ötüken ile Yarköy arasında oynandı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Mehmetçik farkı
Yükselme Ligi’nin son grubu olan 6’ncı grupta 6’ncı hafta oldukça gollü maçlara sahne oldu. Konuk ettiği Tatlısu Seracılar’ı 2-0’la geçen lider Mehmetçik, 5 puanlık farkı korurken, puanını 15’e yükseltti. Karadeniz 61, evinde Ergazi’yi farklı mağlup ederek 9 puana yükseldi. Gruptaki diğer karşılaşmayı ise, rakibi Yarköy’ü deplasmanda 3-1 mağlup eden Bahçeli oldu. Bahçeli, puanını 10’a yükseltirken, grupta da 2’nci sırayı aldı.

Bu haber toplam 1340 defa okunmuştur