1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Umarım KTFF saygı duyar”
“Umarım KTFF saygı duyar”

“Umarım KTFF saygı duyar”

KOP sezon sonu ödül gecesi geçtiğimiz akşam Güney Lefkoşa’da bulunan Hilton Park Oteli’nde gerçekleştirildi.

A+A-

 

Kıbrıs Futbol Federasyonu’un (KOP) sezon sonu ödül gecesi geçtiğimiz akşam Güney Lefkoşa’da bulunan Hilton Park Oteli’nde gerçekleştirildi. Geride bırakılan 2013 – 2014 futbol sezonunda başarılı olan takımların yanı sıra kişisel ödüller de gecede takdim edildi. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) davet edilmediği gecede bir konuşma yapan Eğitim ve Kültür Bakanı Costas Kadis, 5 Kasım’da Zürih’te imzalanan “Kıbrıs’ta futbol için geçici düzenleme metni”ne atıfta bulunarak “Umarım KTFF anlaşmanın gerekliliklerine saygı duyar” açıklamasını yaptı.
KOP Başkanı Kostakis Koutsokoumnis gecede yaptığı konuşmada KTFF ile yürütülen görüşmelere değinmezken geride bırakılan sezon ve yeni sezon ile ilgili görüşlerini katılımcılara aktardı. Futbolun herşeyin üstesinden gelebileceğini belirten Koutsokoumnis, başarılı olan takım ve isimleri tebrik etti.

Kadis: “Umarım KTFF uygunalmasına olanak sağlar”
Gecede bir konuşma yapan Eğitim ve Kültür Bakanı Costas Kadis, konuşmasının bir bölümünde KOP ile KTFF görüşmelerine değindi. Kıbrıs’ta futbolu birleştirme adına 5 Kasım 2013 tarihinde Zürih’te atılan imzaları olumlu gelişmeler olarak değerlendiren Kadis, “Zürih’te KOP ile KTFF arasında Kıbrıs’ta fubtolu birleştirmek için imzalanan anlaşma, olumlu bir gelişme. Umarım KTFF, anlaşmanın gerekliliklerine saygı duyar ve uygulanmasına olanak sağlar” açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 1792 defa okunmuştur