1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Tablet kazananlar belli oldu
Tablet kazananlar belli oldu

Tablet kazananlar belli oldu

Kıbrıs Sigorta'nın Haziran ayı için düzenlediği tablet kampanyasında kazananlar bugün belli oldu.

A+A-

 

Kıbrıs Sigorta'nın Haziran ayı için düzenlediği tablet kampanyasında kazananlar bugün belli oldu. Kıbrıs Sigorta'dan Haziran ayı içerisinde Konut Sigortası yaptıranlar arasından noter huzurunda ve tüm personelin hazır bulunduğu çekilişte İbrahim Manyera, Carl Timbrell ve Dilek Kırgın tablet kazandı.

Noter Nutku Karsu, huzurunda yapılan çekiliş sonrası açıklama yapan Kıbrıs Sigorta Şti. Ltd. CEO'su Serhat Kotak, Temmuz ayı içerisinde de Kıbrıs Sigorta'dan konut sigortası yaptıranların sürpriz hediyeler kazanacaklarını söyledi. Kotak, "Kıbrıs Sigorta farklı ürün yelpazesiyle Kıbrıs sigortacılık sektöründe Kıbrıs Türk Halkı'nın çıkarları doğrultusunda bir denge unsuru olmaya ve kurulduğu günden bu yana verdiği hızlı hizmet kalitesi ile halkımıza yaşam boyu güvence vermeye devam ediyor. Kıbrıs Türkü'nün öz varlığı ve gurur kaynağı olan Kıbrıs Sigorta Şti. Ltd. olarak konut sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekmek, halkımızı korumak ve halkımızı Kıbrıs Sigorta güvencesiyle konut sigortası yaptırmaya teşvik etmek amacıyla kampanya düzenledik. Kampanyamız kapsamında poliçe sahiplerine her ay sürpriz hediyeler vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kıbrıs Sigorta Şti. Ltd. Temmuz ayı kampanyası kapsamında 1 Ağustos 2015 tarihine kadar konut sigortası yaptıranlar arasında 7 Ağustos Cuma günü noter huzurunda yapılacak çekiliş ile 3 adet televizyon hediye edilecek.

Kampanya hakkında detaylı bilgilere www.kibrissigorta.com web adresinden veya 0 392 444 57 57 numaralı telefondan ulaşılabilinir.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur