1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Şampiyonluk zamanı geldi”
“Şampiyonluk zamanı geldi”

“Şampiyonluk zamanı geldi”

Son yılların çıkıştaki ekibi Lefke’de başkan Yıltaç Mükellef, geçen sezon Süper Lig’i üçüncü bitirip federasyon kupasını müzelerine götürdüklerini hatırlatarak, ellerinde çok iyi bir kadronun olduğunu ve Lefke’nin bu sezonki hedefinin şampiyonluk olduğunu

A+A-

Necmi BELGE

Son yıllarda yaptığı büyük çıkışla K-PET Süper Ligi’nin iddialı takımları arasında yer alan Lefke Türk Spor Kulübü’nde başkan Yıltaç Mükellef, geçtiğimiz gün Cihangir’de oynanan Cihangir-Lefke karşılaşması sırasında YeniDüzen’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bir süre önce, halı saha maçında sakatlık geçiren ve geçirdiği operasyonun ardından şu sıralar koltuk değnekleri ile yaşamını sürdüren başkan Mükellef, 2014-2015 sezonuna büyük iddialarla gireceklerini ve hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu açıkladı.

“Şampiyonluk zamanı geldi”

Mükellef, Lefke’nin altyapıdan yetiştirdiği futbolcular ile son 5 yılda büyük bir çıkış yakaladığını, geçtiğimiz sezon Federasyon Kupası’nı müzelerine taşırken, K-PET Süper Ligi’ni de üçüncü sırada tamamladıklarını belirtti.
Ellerinde müthiş bir kadro olduğunu ifade eden başkan Mükellef, son olarak Çetinkaya’dan golcü Cedric’i kadrolarına kattıklarını ve ismini açıklamadığı flaş bir transferi de önümüzdeki günlerde kadrolarına dahil edeceklerini söyledi.
Başkan Mükellef son olarak, Lefke’nin camia, yönetim, taraftar ve futbolcu olarak K-Pet Süper Lig şampiyonu olma zamanın geldiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1292 defa okunmuştur