1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sahte kimlikle defalarca giriş çıkış yaptı
Sahte kimlikle defalarca giriş çıkış yaptı

Sahte kimlikle defalarca giriş çıkış yaptı

Sahte Bulgar kimliği ile defalarca giriş çıkış yaptı

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Güney Kıbrıs'ta  ikamet eden İran uyruklu A.H.K, İngiltere’den temin ettiği sahte Bulgar kimliği ile KKTC’ye giriş yaptığı iddiasıyla tespit edilip tutuklandı. “Sahte belgeyi tedavüle sürme”, “Başkasının kimliğine bürünme” ve “Sahtekarlıkla kayıt temin etme” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderildi.

Sahte kimliği İngiltere’den temin etti…
Meselenin tahkikat memuru Ali Aydoğan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde ikamet eden İran uyruklu zanlı A.H.K’nin daha önceden İngiltere’den temin ettiği Valentin Atanasov Manolov adına düzenlenmiş sahte Bulgaristan kimliği ile 7 Haziran – 12 Ağustos 2014 tarihleri arasında defalarca Metehan ve Akyar Kara Giriş Kapsından KKTC’ye giriş yaptığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Aydoğan, zanlı A.HK’nin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesini talep etti.

Tutuklu yargılanacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 2750 defa okunmuştur