1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Musa yuvaya döndü
Musa yuvaya döndü

Musa yuvaya döndü

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı kendi altyapısından yetişen fakat bonservisi Çetinkaya’da bulunan Musa Şanlıer’i renklerine bağladı. Oyuncuyla her konuda anlaşmaya varan yeşil siyahlılar, Çetinkaya ile de büyük oranda anlaşmaya vararak transfe

A+A-

Çetinkaya futbolcusu Musa Şanlıer, altyapısından yetiştiği Küçük Kaymaklı’ya transfer oldu
 

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı kendi altyapısından yetişen fakat bonservisi Çetinkaya’da bulunan Musa Şanlıer’i renklerine bağladı. Oyuncuyla her konuda anlaşmaya varan yeşil siyahlılar, Çetinkaya ile de büyük oranda anlaşmaya vararak transferi noktaladı.

Almanya’dan dönmüştü
Sezon başında Almanya’nın International Leipzig takımı ile antrenmanlara çıkan fakat verilen sözler tutulmadığı için önceki gün Kıbrıs’a geri dönen Musa Şanlıer, Çetinkaya’dan izin alarak Küçük Kaymaklı ile görüştü. Eski kulübü ile anlaşmaya varan Musa’nın transferinde zorluk çıkarmayan Çetinkaya kulübü oyuncuyu bonservisli olarak Küçük Kaymaklı’ya verdi.

Yaşınses’in boşluğunu doldurdu
Gündeminde Yenicamili İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen transferleri olan Küçük Kaymaklı takımı, Türkiye BAL Ligi ekiplerinden Kastamonuspor 1966 takımına transfer olan Mustafa Yaşınses’in boşluğunu Musa Şanlıer’le doldurdu.

Yenicami’den indirim bekleniyor
Çıdamlı ve Tansel ile ilgili temaslarını da sürdüren Küçük Kaymaklı takımı bu oyuncular için Yenicami kulübü yöneticileri ile görüşmelerini sürdürüyor. Yenicami’nin verdiği fiyatı aşağıya çekmesini bekleyen yeşil siyahlılar, olumsuzluk yaşanması durumunda bu transferlerden vazgeçecek.

Bu haber toplam 1388 defa okunmuştur