1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe’nin Cemil’i var: 0-2
Mormenekşe’nin Cemil’i var: 0-2

Mormenekşe’nin Cemil’i var: 0-2

K-Pet Süper Lig’in 13’üncü hafta mücadelesinde Mormenekşe konuk olduğu Gençler Birliği’ni Cemil’in kaydettiği 2 golle mağlup ederek ilk yarıyı 3 puanla kapadı.

A+A-

Süleyman Rebge
K-Pet Süper Lig’in 13’üncü hafta mücadelesinde Mormenekşe konuk olduğu Gençler Birliği’ni Cemil’in kaydettiği 2 golle mağlup ederek ilk yarıyı 3 puanla kapadı. Mormenekşe bu galibiyetle iki hafta sonra 3 puan alma başarısı gösterdi. G.Birliği ise ilk yarının son 2 maçından puan alamadı.

Önemli anlar
1’inci dakikada Cemil’in savunma arkasına havadan attığı topla buluşan David’in vuruşunda top dışarı gitti.
12’inci dakikada kullanılan serbest vuruşta topu kafa ile David indirdi, ceza sahası içerisinde topla buluşan Cemil yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu: 0-1
45’inci dakikada kullanılan serbest vuruşta ön direkte Sinan kafayı vurdu, top dışarı gitti.
İlk yarı 1-0 Mormenekşe’nin üstünlüğü ile sona erdi.
48’inci dakikada Mehmet Göktaş’ın ara pasında topla buluşan Şenol kaleci ile karşı karşıya kaldı. Müsait pozisyonda yaptığı vuruş dışarı gitti.
63’üncü dakikada kullanılan  serbest vuruşta ceza sahasına yapılan ortada Emeka’nın ön direkte yaptığı kafa vuruşunda kaleci Devrim topu kutardı.
77’inci dakikada Cemil’in savunma arkasına attığı topla buluşan David girdiği ikili mücadelede ayakta kaldı. Ceza sahası çizgisinin üzerinden attığı şut üstten dışarı çıktı.
90’ıncı dakikada sol kanattan topu alan Cemil, Mehmet Fuat ile verkaç yaparak savunma arkasında topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Cemil sert ve düzgün bir vuruşla golü buldu: 0-2
Karşılaşmada başka gol olmadı Mormenekşe Gençler Birliğini 2-0 yendi.

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur