1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Luricinalı için "1441" mesaj hattı
Luricinalı için 1441 mesaj hattı

Luricinalı için "1441" mesaj hattı

Hüseyin Luricinalı için destek kampanyaları sürüyor.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat müşterileri, mobil (cep) telefonlarının mesaj bölümüne BAGIS yazıp 1441 kısa mesaj numarasına mesaj göndererek, Hüseyin Luricinalı’nın tedavisi için 10 TL katkıda bulunabilecek.

‘Cushing Sendromu’ olarak bilinen hastalıkla mücadele eden ve son iki yılda üç kez beyin ameliyatı geçiren spor eğitmeni Hüseyin Luricinalı’ya bir destek de Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Halk Sanatları Vakfı’ndan (HAS-DER)  geldi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve HASDER (Halk Sanatları Vakfı) İşbirliğiyle Hüseyin Luricinalı için destek kampanyası başlatıldı.

Hüseyin Luricinalı’nın tedavisine katkı sağlamak amacıyla, Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat kullanıcıları ‘SMS’ yani kısa mesaj göndererek destek verebilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den verilen bilgiye göre gönüllüler, 1441 kısa numarası üzerinden istedikleri kadar mesaj göndererek, Hüseyin Luricinalı için başlatılan kampanyaya bağış sağlayabilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat müşterileri, mobil (cep) telefonlarının mesaj bölümüne BAGIS yazıp 1441 kısa mesaj numarasına mesaj göndererek, Hüseyin Luricinalı’nın tedavisi için 10 TL katkıda bulunabilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi, söz konusu kampanyadan elde edilen tüm gelirin Hüseyin Luricinalı yararına kullanılacağını ve kampanyadan hiçbir gelir elde edilmeyeceğini de duyurdu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada kısa mesaj servisinin 12 Mart itibariyle açıldığı ve 30 Nisan 2015 tarihine kadar SMS gönderimi yapılabileceği bilgisi de paylaşıldı.

HASDER Başkanı Ali Nebih, genç yaşta tutulduğu hastalık ve sıkıntılarla halkımızı yasa boğan Luricinalı için kampanyaya destek vermenin kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, “Bu duyarlı dayanışma hepimizi duygulandırmış, Hüseyin’in yeniden sağlığına kavuşması için de umutlandırmıştır. Kıbrıs Türk halkının kültürel kimliğinde var olan yardımlaşma ve zor günde birbirine destek olma alışkanlığının herşeye rağmen  yitirilmediğine olan inancımız ile bu kampanyayı başlattık. 10 TL’lik küçük katkılarla büyük işler başarılabileceğini bir kez daha yaşatabilmek amacıyla tüm dostlarımızı, Hüseyin Luricinalı için destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış da HASDER ile işbirliği içerisinde düzenledikleri bu kampanyanın, Hüseyin Luricinalı’nın tedavisine faydalı olması temennisinde bulundu, “Sosyal sorumluluk görevimizi yerine getiriyoruz, umarız, gencimizin tedavi sürecine bir nebze de olsa katkı sağlayabiliriz. Geçmiş olsun diyor, acil şifalar dileklerimi tüm kurumum adına paylaşıyorum ve herkesi kampanyaya katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

(yenidüzen)

Bu haber toplam 2064 defa okunmuştur