1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa'da silahlı soygun
Lefkoşa'da silahlı soygun

Lefkoşa'da silahlı soygun

Lefkoşa Kermiya'daki Gesfi Döviz Bürosu silahlı bir kişi tarafından soyuldu

A+A-

SAAT: 19.00 

Lefkoşa’da Kermiya bölgesindeki Gesfi Döviz Bürosu’nda bu sabah 10.25 sıralarında meydana gelen silahlı soygunla ilgili Polis soruşturması sürüyor.
Konuyla ilgili Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamada, çalınan rakamın tam olarak 14,275 TL olduğu belirtildi.
Açıklamada, yüzü maskeli kişinin soygun anında döviz bürosunda bulunan bir müşterinin elinden de 50 Euro çaldığı bilgisi verildi


Lefkoşa Kermiya'daki Gesfi Döviz Bürosu silahlı bir kişi tarafından soyuldu.

Soyguncu 14.000 TL tutarındaki parayı alarak olay yerinden koşarak kaçtı.

Polis soygunu gerçekleştiren kişinin 'maskeli' olduğunu açıklarken, olayı yaşayan Funda Göler, bu kişinin maskeli değil, şapkalı olduğunu ifade etti. 

Olay sonrası YENİDÜZEN'e konuşan Gesfi Döviz bürosu sahibi Gökhan Naim, "Can güvenliğimiz yok,giriş çıkışlar kontrol altına alınmalı" dedi.

Göler: "Öldürmekle tehdit etti"

Silahlı soyguncuyla karşı karşıya kalan Funda Göler, olayı anlattı.

"Fazla hatırlamıyorum ama bir anda karşımda silahla gördüm. Çantasını attı ve paraları istedi. Biraz direttim, vermemeye çalıştım, her yeri kilitledim ama bir miktar vermek zorunda kaldım. Gelen müşteriler oldu, onları da içeri kapatıp, ellerinden paralarını almış. Elinde silahı vardı,gitmesi için ikna etmeye çalıştım ama olmadı..."

"Yüzünü hatırlıyorum, şapkası vardı,siyah güneş gözlüğü takıyordu, siyah sırt çamtası bulunuyordu. İlk önce beni öldüreceğini söyledi ve silahı doğrulttu .Daha sonra çok korktuğumu anlayınca bıraktı. Çığlık atmaya başladım.Korkmamamı ,söyledi ve bana zarar vermeyeceğini, sakin olmamı istedi."

SAAT 11:55

Soygunun ardından döviz bürosundaki işlemler devam ediyor.

devam.gif

 

SAAT 11:50

Lefkoşa Polis Müdürü Ahmet Soyalan da olay yerine gelerek polisten bilgi alıyor.

 

poliscix.gif

 

Saat 11:30

Olay yerinden elde edilen bilgiye göre; soyguncu soygunu yapmadan 5-10 dakika döviz bürosu önünde bekledi, ardından da olayı gerçekleştirdi. Gerçekleşen soygundan sonra, soyguncunun Kermiya Sosyal Konutlar bölgesinin arka kısmında bulunan tellerden atlayarak askeri bölgeye doğru koşarak kaçtığı belirtiliyor.

 

q1-016.gif

 

 

aaaaa.gif

 

 

Bu haber toplam 9602 defa okunmuştur
İlgili Haberler