1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “LAÜ maçına kazanmak için çıkacağız”
“LAÜ maçına kazanmak için çıkacağız”

“LAÜ maçına kazanmak için çıkacağız”

GAÜ antrenörü Kadri Alagöz, LAÜ maçı öncesi konuştu

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Süper Lig’in 4’üncü haftasında bugün Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Lefke Avrupa Üniversitesi’ni konuk edecek. Karşılaşma öncesi federasyonun sosyal medya hesabına açıklamada bulunan GAÜ antrenörü Kadri Alagöz hem takımın durumunu hem de karşılaşmayı değerlendirdi.

“GAÜ Basketbol Takımı olarak lige giderek ısınıyoruz” diyen Alagöz, “Oynayacağımız LAÜ maçına da kazanmak için çıkacağız. Bu yıl GAÜ olarak maça gelen basketbolseverlere, zevkli mücadele eden, hiç maçı bırakmayan bir takım izlettirmek tek amacımız... Bunun için de iyi çalışıyoruz. Gökay hocam ile birlikte haftada 5 idman yaparak oyuncularımızın performanslarını yukarıya çekmek için çalışıyoruz” dedi.

“Yaşadığımız şanssız Alpay ve Arif sakatlıklarımıza rağmen yerlerine oynayan oyuncularımızdan da iyi verim alıyoruz” diyen Alagöz, “Rotasyonu genişleterek yola devam edeceğiz. Tüm basketbol severleri Ertuğrul Apakan Spor Salonu’na bekliyoruz. Kazananın basketbol olacağına inancım tam. Karşı takıma da başarılar dilerim. Bizi izlemeye devam edin.”

Üç haftası geride kalan ligde GAÜ’nün iki galibiyeti, bir mağlubiyeti bulunuyor.

 

 

Bu haber toplam 1582 defa okunmuştur