1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kuzeyin Oğlu Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu
Kuzeyin Oğlu Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu

Kuzeyin Oğlu Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu

The Savoy Ottoman Palace 4. Yılını Volkan Konak ile Kutladı

A+A-

Kıbrıs’ın merkezi Girne’de The Savoy Ottoman Palace, 4. yılında Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Konak’ın konserine ev sahipliği yaptı. Kuzeyin Oğlu gece boyunca Girne’de Karadeniz rüzgârları estirecek.

Yurtiçinde ve yurtdışında birbirinden renkli gösterilere imza atan Astoria Dans Topluluğu’nun performansıyla başlayan gece Volkan Konak’ın konseriyle devam etti. Konak, gece boyunca kendine has üslubu, şiirleri, eşsiz yorumu, tatlı sohbetleri ve hikâyeleri eşliğinde izleyicilere uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek büyüleyici bir gece yaşattı. Usta yorumcu The Savoy Ottoman Palace’ın açılışının 4. yılına özel hazırlanan pastayı özel olarak hazırlanan görsel şov eşliğinde kesti.

Her yeni albümde kabuk değiştiriyorum

Yeni albümü ile adeta kabuk değiştirdiğini söyleyen güçlü ses albüm dönemlerinin bitmesine rağmen ayak direterek 10 parçalık albüm yaptığını belirtti. Konak; “Her yeni albüm ile yenileniyorum ve adeta kabuk değiştiriyorum. İnsanlarımıza güzellikler sunmaya çalışıyorum. Albüm dönemlerinin bitmesine inat ayak diriyorum ve 10 parçalık  “Manolya “ adlı bir albüm hazırladım. İsteyen dinler isteyen dinlemez, herkesin özgür seçimine bırakıyorum” dedi. YD

Bu haber toplam 1582 defa okunmuştur