1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kıbrıslı gençler buluşacak
Kıbrıslı gençler buluşacak

Kıbrıslı gençler buluşacak

Ada genelinde hevesli girişimcileri iş dünyası liderleri ile buluşturan Start-up Mentörlük programı başvuru kabulüne başladı

A+A-

Kıbrıslı girişimci, start-up ve mucitleri birleştiren ilk ve en büyük dijital platform olan CyprusInno, ilk İki Toplumlu Start-up Mentörlük Programına başvuru kabulünü resmi olarak açıkladı. CypruInno ekibi, ada genelinde  Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum girişimci ve start-upları herhangi bir aşamada; gerek fikir aşamasından gerekse başlama aşamasında olsun, kişileri başvuru yapmaya davet etti.

 CyprusInno’nun İki Toplumlu Startup Mentörlük Programı’nın ada genelindeki başarılı girişimcileri ve iş dünyası liderlerini bir araya getirerek gelişim ve gelecekteki başarılarının sağlamasına büyük katkı koymakta olduğu belirtildi. CyprusInno kurucu ortaklarından Steven W. Stavrou, “ Biz her iki toplumdaki mucitlerin kendi aralarında işbirliğini teşvik etmek ve Kıbrıslı start-up ve girişimciler ile birlikte çalışarak, başarmalarına yardımcı olup birlikte Dünya’daki inovasyon sahnesinde bir iz bırakmalarını istiyoruz’ dedi. 

Program

CypruInno ekibinden yapılan açıklama şöyle: Program için altı takım seçilip, her biri altı mentörden biri ile eşleştirilecektir. Seçilen kişiler 3 ay boyunca mentörleri ile haftada bir kez ve bir saat skype toplantısına, mentörleri ile e-mail ile soru – cevap yapma ve CyprusInno web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden reklam ve tanıtımlarının yapılmasına hak kazanacaklardır.  

 Programda iki toplumu temsilen, Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum altı başarılı girişimci ve iş dünyası liderleri yer alacaktır. Seçilen Kıbrıslı Türk start-uplar/girişimciler Kıbrıslı Rum mentörler ile eşleştirilecektir ve seçilen Kıbrıslı Rum start-uplar/girişimciler Kıbrıslı Türk mentörlerle eşleştirilecektir.  CyprusInno Kurucu ortaklarından Burak Berk Doluay ‘ Kıbrıs’taki start-uplara ve girişimcilere, birbirileri ile bağlantı kurma ve en iyilerinden öğrenme fırsatı tanıyoruz. Bunu yaparken iki toplum arasındaki işbirliğini teşvik etmek ve potansiyel olarak hizmetlerini Kıbrıs içerisindeki diğer pazarlara ulaştırmalarını umuyoruz’ dedi.

  3 ay sürecek

Program süresi üç ay olup 1 Mayıs 2017’den 31 Temmuz 2017’e kadar sürecektir. Son başvuru tarihi 21 Nisan 2017’dir. Hemen başvurun ve Kıbrıslı uzmanlardan mentörlük alma şansı ve ada çapında büyüyüp, Kıbrıs’ın iki toplumlu start-up ekosisteminin bir parçası olmaya hak kazanın! 

Program ve mentörlerle ilgili daha fazla veya başvuru için lütfen http://cyprusinno.com/mentorship-programme/ adresini ziyaret ediniz. 

CyprusInno hakkında 

CyprusInno, ada genelinde Kıbrıslı girişimci, start-up ve mucitleri birleştiren ilk ve en büyük dijital platformdur. Üç kıtanın birleştiği noktada, Kıbrıs'ta, Akdenizli ada halkı, bir girişimcilik uyanışının eşiğindedir. Olası bir barışın gerçekleşmesi beklenirken, adamızı farklı ve özel yöntemlerle bağlamak her zamankinden daha önemli olmuştur. Kıbrıs’ın geleceği hayal kuranları, mucitleri ve girişimcilerinin elindedir. Mahalleler ve sınırlar arasından daha iyi ve daha barışçıl bir gelecek yaratmak için birleştirmek bizim hedefimizidir. Girişimcilik ve İnovasyon altında dünyaya birleşik bir Kıbrıs sunuyoruz.

 

Bu haber toplam 2913 defa okunmuştur