1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kalaycı yıllar sonra MTG’de
Kalaycı yıllar sonra MTG’de

Kalaycı yıllar sonra MTG’de

Mağusa Türk Gücü, altyapısından yetişen Orhan Kalaycı’yı Maraş’tan transfer etti

A+A-

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü, ligin sona ermesinin hemen ardından hız kesmeden transfer çalışmalarına başladı. Bu bağlamda sarı yeşilli ekip, Maraş’tan önemli oyuncularından Orhan Kalaycı’yı bonservisli olarak renklerine bağladı.

Mağusa Türk Gücü altyapısından yetişen ve altyapının her kademesinde forma giydikten sonra 8 yıl önce bonservisli olarak Maraş’a transfer olan Kalaycı, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, atmış olduğu imza ile tekrardan yetiştiği kulüp olan Mağusa Türk Gücü’ne geri döndü.

Oyuncu yaptığı açıklamada, 8 yıl sonra tekrardan yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu, Mağusa Türk Gücü’nde kesinlikle başarılı olmak istediğini ve çalışarak, inanarak hedeflediği noktalara ulaşacağını belirtti. Kalaycı, bu transferde emeği geçen Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt ve Maraş Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kenan Akın’a da çok teşekkür ettiğini belirtti.

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü Başkanı Koral Bozkurt ise yaptığı açıklamada, altyapılarından yetişen bir oyuncuyu tekrardan Mağusa Türk Gücü’ne kazandırdıkları için mutlu olduklarını ve yaptıkları bu transferin takıma katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.

 

Transfer sonrası Maraş yönetimi istifa etti

Kalaycı’nın Mağusa Türk Gücü’ne transferi sonrası Maraş Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulu istifa etti. Yeni dönem için genel kurul yapılmadan ve başkan seçilmeden oyuncu satışı veya kiralanması yaptığı için yönetim kurulu toplu olarak istifa ettiğini duyurdu. İstifa ile birlikte Kaymakamlık’a yazı veren kurul üyeleri, olağanüstü genel kurul isteminde bulundu.

 

Bu haber toplam 1859 defa okunmuştur