1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. FODER "En iyiler" arasında
FODER En iyiler arasında

FODER "En iyiler" arasında

FODER Üyelerinin fotoğrafları “FOTOİZ 2013 En İyi Fotoğraflar” albümünde yer aldı

A+A-

Ülkemizin en eski, en üretken ve fotoğrafla ilgili en fazla etkinliğe imza atan fotoğraf derneği FODER Üyelerinin fotoğrafları, bu kez de Türkiye’de FOTOİZ Photography tarafından basımı gerçekleştirilen “2013 En İyi Fotoğraflar” albümünde yer aldı.

Toplam 162 fotoğrafın yer aldığı albümde, Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği üyelerinden Altay Sayıl, Ayfer Arslan Özdiken, Ayşe Gökyiğit, Ayşe Kocaismail, Ebru Derviş, Fergün Ulual, Gülnur Tokay, Kemal Atay, Korman Kocaismail, Mehmet Gökyiğit, Neray Oykan veTevfik Ulual, fotoğrafları ile katkı koydu.
Serbülent Özkan’ın girişimleri ile, Genel Yayın Yönetmeni Dr. Erdal Kınacı, Genel Koordinatör Mustafa Geçer, Yayın Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan, Öğretim Görevlisi Güngör Çınar ve Atanur Sevim ile Gökçe Özkan’ın katkı koyduğu albüm 170 sayfadan oluşmakta ve her sayfada 1 fotoğraf yer almaktadır. FODER Üyeleri, böylesine güzel ve anlamlı bir eserde fotoğraflarının yer almasının kendilerini heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini belirterek, albümün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 1615 defa okunmuştur