1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Engelsiz Hayaller Şöleni yarın yapılıyor.
Engelsiz Hayaller Şöleni yarın yapılıyor.

Engelsiz Hayaller Şöleni yarın yapılıyor.

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin, Telsim, Lemar ve birçok kurum kuruluşun katkılarıyla düzenlediği Engelsiz Hayaller Şöleni yarın yapılıyor.

A+A-

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin, Telsim, Lemar ve birçok kurum kuruluşun katkılarıyla düzenlediği Engelsiz Hayaller Şöleni yarın yapılıyor.

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Girne Karaoğlanoğlu Lemar önünde saat 16.00’da yapılacak şölenle ilgili olarak bugün bir basın toplantısı düzenleyerek, bilgi verdi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre,Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit şölen hakkında bilgi verdi. Kibrit, şölende, engelliler yararına kermes, klasik otomobil gösterisi, müzik-dans ve daha birçok etkinliğin yer alacağını kaydetti.

Engelsiz Hayaller Şöleni’nin zumba dans ile start alacağını dile getiren Kibrit, şölende Mehmet Geçit ve “The Poison” müzik gurubunun konserleri, Andaç Tiyatrosu’nun gösterisi, Ahmet Bey ve Özlem Sesli’nin Engelsiz Dans gösterisi, yarışmalar, Çağdaş Müzik Derneği konseri, Çatalköy Belediyesi Halk Dansları ekibinin gösterilerinin yer alacağını belirtti.

Etkinliğin, Cemal Aslangazi konseri ile saat 20.30 da sonlanacağını ifade eden Kibrit, sponsor firmalara teşekkürlerini de iletti. Kibrit ayrıca katkı koyan Ektam, Pilot, Intrade, Teradex, Dağlı, Atakom, Kaner, Efes Pilsen, Şevket Hançerli, Metgin, Con, Karaoğlan ve Lanor firmalarına teşekkür etti.

Günay Kibrit, derneğin misyonunun tüm engellilerin toplumla birlikte kucak kucağa yaşayabilmeleri ve onların tüm sosyal faaliyetlerde yer alabilmelerini sağlayabilmek olduğunu belirterek, bu misyon doğrultusunda geçen yıl başlattıkları şenliği bu yıl devam ettirdiklerini kaydetti.

Telsim Kurumsal İletişim Yöneticisi Nil Zorlu Atai, Ortopedik Özürlüler Derneği ile farkındalık yaratmak amacıyla  birçok güzel proje yürüttüklerine dikkati çekerek,  bu anlamlı projelerde büyük bir mutlulukla yer aldıklarının altını çizdi.

Engelsiz Hayaller Şöleni’nin ilkine olduğu gibi, ikincisine de destek vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Atai, “Tüm halkımızı  bu anlamlı etkinlikte görmeyi arzuluyoruz. Yüreklerinizi alın da gelin” dedi.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

Lemar Reklam ve Pazarlama Müdürü İlhan Öze, birçok ihtiyaçlı kuruma yardımcı olmayı hedefleyen bir kurum olarak sosyal sorumluluk projelerinin kendileri için önemli olduğuna vurgu yaptı. Öze, geçen yıl ilk defa düzenledikleri Engelsiz Hayaller Şöleni sayesinde Ortopedik Özürlüler Derneği ile aralarında farklı bir bağ oluştuğunu dile getirdi.

Öze, Ortopedik Özürlüler Derneği ile aralarındaki bağın ilerleyen dönemde de çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile güçlenmesini amaçladıklarını kaydetti.

(tak)

Bu haber toplam 1527 defa okunmuştur