1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde gruplar tamam
Dairelerde gruplar tamam

Dairelerde gruplar tamam

Devlet dairelerinin katılımı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvasının bu yıl dördüncüsü gerçekleştiriliyor.

A+A-

 

KKTC’deki bakanlıklar ve bağlı oldukları devlet dairelerinin katılımı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvasının bu yıl dördüncüsü gerçekleştiriliyor.
Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleşecek turnuva her yıl olduğu gibi bu yıl da İbrahim Özsoy tarafından organize edilmekte. Göçmenköy Halı Sahası’nda yapılacak Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 15 Temmuz’da başlayacak ve toplam 14 takım 7’şerli iki gurupta mücadele edecek.
Turnuvaya ilgi gösteren dairelerin takım temsilcileri ile yapılan toplantılar sonucunda kuralar da çekildi ve guruplar belirlendi. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda gurup maçlarını ilk 4 sırada tamamlayan takımlar bir üst tura çıkmayı hak edecekler. Turnuvada guruplarda yer alan takımlar şöyle:

A GRUBU: Çevre Bakanlığı, Tarım Bakanlığı-TÜK, Devlet Hastanesi, Telefon Dairesi, Şehir Planlama Dairesi, Gümrük Dairesi, Hazine ve Muhasebe Dairesi

B GRUBU: İhtiyat Sandığı, Spor Dairesi, Maliye Bakanlığı, Orman Dairesi, İçişleri Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Merkezi Cezaevi

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur