1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çanakkale’den Florya toplantısı
Çanakkale’den Florya toplantısı

Çanakkale’den Florya toplantısı

Çanakkale Türk Spor Kulübü alt yapısı Galatasaray Spor Kulübü alt yapısından aldığı davet doğrultusunda cumartesi saat 11.30’da İstanbul’a uçacak

A+A-

Ersin ORKOZ

Çanakkale Türk Spor Kulübü alt yapısı Galatasaray Spor Kulübü alt yapısından aldığı davet doğrultusunda cumartesi saat 11.30’da İstanbul’a uçacak ve Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 3’lü turnuvaya katılacak. Bu doğrultuda yeşil beyazlı kulüp geçtiğimiz gün etkinliğe katılacak çocuklarla ve ailelerle bir toplantı verçekleştirdi. Alt yapı sorumlusu Sercan Çavuşoğlu geçtiğimiz gün aktivite merkezinde gerçekleştirilen aile toplantısında ailelere gezilecek yerleri hem de yapılacak maçlar hakkında bilgi verdi. Çavuşoğlu çocukların İstanbul’da giyecekleri tişörtleri ve maç formalarının sponsorluğunu üstlenen Refleks Team Construction şirketine de ayrıca teşekkür etti.

Kafilenin programı
Çanakkale kafilesi Cumartesi günü saat 11.30’da İstanbul’a hareket edecek. İlk gün kalacakları yere yerleşecek olan Çanakkale, Forum İstanbul Akvaryumu’na gezi yapacak. Pazar günü sabah Miniyatürk gezisinin ardından öğleden sonra Galatasaray Üsküdar Futbol Okulu ile ilk karşılaşmasını yapacak olan Çanakkale, Pazartesi günü Top Kapı Sarayı’nı gezecek, ardından öğleden sonra Metin Oktay Tesisleri’ni gezecek ve maçlar oynayacak. Çanakkale Salı günü Bakırköy Futbol Okulu ile maç yaptıktan sonra akşam saatlerinde yurda dönecek.

Bu haber toplam 1450 defa okunmuştur