1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Beyköylüler üçüncü kez buluştu
Beyköylüler üçüncü kez buluştu

Beyköylüler üçüncü kez buluştu

“Üçüncü Beyköylüler Buluşması”, köyde ve köy dışındaki yerleşim birimlerinde yaşayan birçok Beyköylü’yü bir araya getirdi

A+A-

 

Mesarya’nın küçük köylerinden biri olan Beyköy’de Pazar günü düzenlenen “Üçüncü Beyköylüler Buluşması”, köyde ve köy dışındaki yerleşim birimlerinde yaşayan birçok Beyköylü’yü bir araya getirdi.

Beyköy Muhtarlığı'nın bir grup gönüllüyle birlikte bu yıl üçüncüsünü düzenlediği etkinlik, pazar günü öğleden sonra yapıldı.

Köylülerin katkısıyla hazırlanan yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği 3. Beyköylüler Buluşması’na, Baran Mutluyakalı ve Ardahan Egemen'den oluşan "Grup Gardaccıklar" da şarkılarıyla renk kattı.

b1-001.jpg

Beyköylülerin hasret giderdiği, birlikte vakit geçirdiği etkinlikte konuşan Beyköy Muhtarı Olay Aktaşlı, iki yıl aradan sonra köylerinde yeniden bir arada olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.

b4.jpg

b3.jpg

Aktaşlı, birbirleriyle hasret gidermeyi, manevi bağlarını güçlendirmeyi, birlikte hoşça vakit geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti ve hem etkinliğe katılanlara, hem de düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.

b2-001.jpg

Bu haber toplam 2064 defa okunmuştur