1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Anlamlı bir şampiyonluk aldık”
“Anlamlı bir şampiyonluk aldık”

“Anlamlı bir şampiyonluk aldık”

Özlüses, hedefinin ilerleyen dönemlerde Süper Lig şampiyonluğu yaşamak olduğunu söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’de geçen sezon ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan Gönyeli’nin sağ bek oyuncusu Ahmet Özlüses soruları yanıtladı. Takımı ile geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonluğu büyük bir başarı olarak nitelendiren Özlüses, hedefinin ilerleyen dönemlerde Süper Lig şampiyonluğu yaşamak olduğunu söyledi.

Kendi açınızdan düşündüğünüzde nasıl bir sezonu geride bıraktınız?
Hem kendi, hem de takım açısından başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum.

Gönyeli’nin geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşması sizin kariyeriniz açısından nasıl bir etki yarattı?
Kariyerimde bugüne kadar üst liglerde elde ettiğim en büyük başarı bu şampiyonluktu. Bundan sonraki dönemlerde Süper Lig ve kupa şampiyonlukları da yaşamak istiyorum.

Şu ana kadar başka kulüplerden transfer teklifi aldınız mı?
Birkaç kulüp adı duydum, fakat şu ana kadar kimseyle görüşmedim.

Resmi olarak bir teklif gelmesi durumunda kariyerinizi mi, yoksa takımınıza para kazandırmayı mı düşünürsünüz?
Bence ikisi de önemlidir. Her zaman önceliğim kendi takımımdır, ancak kariyerim için gelen teklifleri de değerlendirip karar veririm.

Takımdaki arkadaşlık ortamı nasıl?
Bu yıl ki başarımızın en büyük etkeni 22-23 kişilik çok uyumlu ve arkadaşlığı üst seviyede olan bir futbolcu ve teknik ekip grubunun bir arada olması ve ilk günden son güne kadar kolej takımı havasında sezonu geçirmemizdir diye düşünüyorum. Bu konuda hocalarımız Mustafa Gençay, Ali Kanlı ve Okan Atav’ın etkisi çok büyüktür.

Geçen sezon aldığınız en anlamlı galibiyet hangisiydi?
Bütün galibiyetler beni çok mutlu etti. Fakat bu sezonda unutamadığım 2 maç vardı. Birincisi, ilk yarıda oynadığımız Baf Ülkü Yurdu maçıydı. O maçta, 3-1 yenik durumdan gelerek 4-3 kazanmasını bildik. İkinci olarak, şampiyonluk maçımız olan Değirmenlik maçı diyebilirim. Karşılaşmadan önce özellikle sosyal medyadan bizim aleyhimize çok şeyler yapıldı. Bu maça daha çok motive olarak 7-1 kazandık ve şampiyonluğumuzu ilan ettik.  

Geçen sezon hangi maçta taraftarlarınıza hayal kırıklığı yarattınız?
En büyük hayal kırıklığı, 22’nci haftada kendi seyircimiz önünde Dumlupınar’a yenilerek şampiyonluğu alamamaktı. O maçta kart cezalısı olduğumdan dolayı takımımı yalnız bıraktığım için de çok üzülmüştüm.

Bu haber toplam 2080 defa okunmuştur