1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anı turnuvası G.Birliği’nin 1-3
Anı turnuvası G.Birliği’nin 1-3

Anı turnuvası G.Birliği’nin 1-3

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Binatlı’nın geçmiş yıllarda kulübe büyük hizmetlerde bulunan isimler anısına anı turnuvası düzenledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Binatlı’nın geçmiş yıllarda kulübe büyük hizmetlerde bulunan isimler anısına anı turnuvası düzenledi. Turnuva kapsamında Süper Lig’in yeni takımı Gençler Birliği ile karşılaşan Binatlı, sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Büyük mücadele içinde geçen karşılaşmada G.Birliği, ilk ve 2’inci yarıların başlarında bulduğu 3 golle göz boyattı. Karşılaşmaların son dakikalarında Binatlı’nın genç yıldızı Mehmet Neşe güzel bir gol kaydederek karşılaşmanın skorunu tayin etti.
Karşılaşmanın ardından ödüller takdim edildi. Ev sahibi Binatlı’ya ödülünü UBP Güzelyurt Milletvekili Kemal Dürüst, G.Birliği’ne ise ödülünü Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar takdim etti. Daha Sonra, Ali Cam, Şht. Mehmet Uçaner, Hasan Kolcu, İzzet Uçaner, Kemal Pişmiş ve Raif Selden’in anısına yakınlarına ödülleri verildi.
Turnuva, gelecek hafta Cumartesi, Binatlı ile Değirmenlik arasında oynanacak olan maçla sona erecek. Karşılaşma saat 17.30’da Güzelyurt Zafer Stadı’nda olacak.

Bu haber toplam 1230 defa okunmuştur