1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 yerde uyuşturucu operasyonu: 6 tutuklu
3 yerde uyuşturucu operasyonu: 6 tutuklu

3 yerde uyuşturucu operasyonu: 6 tutuklu

Lefkoşa, Mağusa ve Beyarmudu'nda uyuşturucu madde ele geçiren polis, altı kişiyi tutukladı.

A+A-

Lefkoşa, Mağusa ve Beyarmudu'nda uyuşturucu madde ele geçiren polis, altı kişiyi tutukladı.

Lefkoşa’da Ledra Palace geçiş noktasından dün akşam Kuzey Klıbrıs'a giriş yapan M.Ç.’nin (E-21) tasarrufunda, yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundu.

Polis bültenine göre, M.Ç. ve meseleyle bağlantısı olduğuna inanılan A.K. (E-23) tutuklandı.

Beyarmudu’nda da dün akşam M.D.’nin (E-31) kullanımındaki araçta yapılan aramada, yaklaşık 222 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 9 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi.

Olayda, M.D. ile mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan M.Z. (E-54) tutuklandı.

Öte yandan Mağusa’da T.Y.’nin (E-21) kullanımında bulunan araçta yapılan aramada ise yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunurken, polis T.Y. ve meseleyle bağlantısı olduğuna inanılan M.E.’yi (E-31) tutukladı.


İŞ YERİNE AİT ARACI HURDACIYA SATTI; YALAN BEYANLA ARABA ALDI

Lefkoşa’da M.Ş.(E-48), çalıştığı iş yerine ait kullanılmaz durumdaki bir aracı hurdacıya satmaktan, yine iş yerine ait 20 kiloluk 15 duvar boyasını da kendininmiş gibi göstererek araç temin etmekten tutuklandı.

Polis bültenindeki bilgiye göre, M.Ş., 16 Nisan’da iş yerine ait kullanılmaz durumdaki aracın kendisine ait olduğunu beyan ederek Haspolat’ta faaliyet gösteren bir hurdacıya satıp sahtekarlıkla bin TL para temin etti.

Söz konusu kişinin ayrıca yine geçen Nisan ayında yine aynı iş yerine ait 20 kiloluk 15 duvar boyasının kendine ait olduğunu söylediği kişiden, yalan beyanla araç temin ettiği ortaya çıkarıldı.


HASPOLAT’TA YARALAMA

Haspolat’ta, eski erkek arkadaşıyla sosyal medya üzerinden görüştüğü gerekçesiyle dün Ş.K.’nin evine giden H.İ.(K-26), Ş.K.’yi yaralamaktan ve darp etmekten tutuklandı.

Zanlının, mutfaktan aldığı bıçakla Ş.K’nin sağ ve sol kolunu yüzeysel olarak yaraladığı ve başına da vurduğu belirtildi.

Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur