1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 2. Kaner dönemi başladı
2. Kaner dönemi başladı

2. Kaner dönemi başladı

Süper lig şampiyonu Yenicami’de Enver Kahveciler, başkanlık koltuğunu yoğun işleri nedeni ile genel kurulda bulunmayan Kaan Kaner’e devretti.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Son iki sezonun süper lig şampiyonu Yenicami’de Kaan Kaner başkanlığa getirildi. Lefkoşa’da bulunan kulüp lokalinde az iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar üyenin katılımı ile gerçekleşen genel kurulda Enver Kahveciler, başkanlık koltuğunu yoğun işleri nedeni ile yurt dışında bulunan ve genel kurula katılamayan Kaan Kaner’e devretti.

2014-15 sezonun maliyeti 1 Milyon 18 Bin TL
Lefkoşa’da bulunan kulüp lokalinde gerçekleşen genel kurulda, divan başkanlığına Ömür Muhtaroğlu getirilirken, başkan Enver Kahvecilerin okuduğu faaliyet ve mali rapor genel kurula katılan az sayıda ki üyelerin evet oy ile oy birliği ile geçti.

Başkan Enver Kahveciler, yaptığı konuşmada, futbol federasyonunun düzenlediği tüm organizasyonlarda şampiyon olduklarını, buna rağmen üyeleri memnun edemediklerinin altını çizerken, genel kurula katılan ve iki elin parmaklarını geçmeyen üyelere de teşekkür etti.

Enver Kahveciler, “sezon içerisinde 1 Milyon 18 Bin TL harcadıklarını, buna rağmen devlet, federasyon ve sponsor şirketlerden de 1Milyon 50 Bin TL aldıklarını” açıklarken, kasada da şu anda 31 bin tl para olduğunu vurguladı.

Faaliyet ve mali rapor oy birliği ile geçerken, Enver Kahverciler’de başkanlık koltuğunu genel kurula yoğun işleri nedeni ile katılamayan Kaan Kaner’e devretti.

Kaan Kaner başkanlığında oluşan yönetim kurulu;
Enver Kahveciler, Murat Arar, Sedat Erbaş, Ömer Gedik, Mehmet Saydam, Arınç Perçinci, Ali Vehit, Bülent Avcan, Deniz Gürgözen, Okan Donangil, Serhat Kotak, Evrim Hınçal, Emre Perçinci ve Çağan Çekez isimleri oldu.

Bu haber toplam 1491 defa okunmuştur