1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Fellahoğlu: Engelsiz bir Lefkoşa yaratacağım
Fellahoğlu: Engelsiz bir Lefkoşa yaratacağım

Fellahoğlu: Engelsiz bir Lefkoşa yaratacağım

ürkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde dün Girne’de oynanan KKTC-Galatasaray maçına katılan Kadri Fellahoğlu, 43-91 biten maçta dayanışmanın ve centilmenliğin kazandığını söyledi

A+A-


CTP-BG Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, insan odaklı projeler üreten CTP’li diğer belediyeler gibi engelli yurttaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve onları şehrin sosyal yaşamına katmak için çalışacağını söyledi. Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde dün Girne’de oynanan KKTC-Galatasaray maçına katılan Kadri Fellahoğlu, 43-91 biten maçta dayanışmanın ve centilmenliğin kazandığını söyledi. Oyuncularla sohbet eden Fellahoğlu, engelli vatandaşların hakları için Lefkoşa’da çok çalışacağının sözünü verdi. Fellahoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“CTP’li tüm belediyeler gibi engelli yurttaşlarımıza yaşamlarını kolaylaştıracak ulaşım, dolaşım ve erişim kolaylığı sağlayacak uygulamalarımız olacak. Engelli vatandaşlarımızın günlük sosyal, ekonomik, kültürel etkinliklere katılması için gerekli olanaklar sağlanacak ve onların temel toplumsal haklarını kullanabilmelerine destek verilecek” dedi.  (yd)

Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur
Etiketler : , ,