1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Zevkli ve gurur veren bir Gönyeli izlettireceğiz”
“Zevkli ve gurur veren bir Gönyeli izlettireceğiz”

“Zevkli ve gurur veren bir Gönyeli izlettireceğiz”

Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, Baf Ülkü Yurdu’na kaybettikleri karşılaşmaya istedikleri gibi başladıklarını ancak süreci iyi değerlendiremediklerini ifade etti.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 5’inci haftasında Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek olan Gönyeli’de maça hazırlıklar sürüyor. Uzun bir aradan sonra ülke futbolunun en üst liginde karşılaşacak iki ekibin geçmişteki mücadeleleri her iki camia tarafından büyük ilgi ile takip edilirken, büyük çekişmelere sahne olmuştu. Bu karşılaşma öncesinde Yenidüzen’e konuşan Gönyeli antrenörü Emre Perçinci’nin özellikle fikstür çekimi yapıldıktan sonra ve bu karşılaşma öncesinde camiada MTG maçı ile ilgili bir hareketlenme olduğunu belirtirken, karşılaşmada 3 puan almak için mücadele edeceklerini, stada gelecek olan taraftarlara da zevkli ve gurur verici bir maç ve Gönyeli izlettireceklerini ifade etti.

Perçinci: “Baf maçında süreci iyi değerlendiremedik”

Ligin geride kalan dört haftalık periyoduna bakıldığında kendilerinden beklenen puandan daha fazla puan aldıkları yönünde bir algı olduğunu ancak planladıkları puanlardan daha eksik puan aldıklarını belirten Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, Baf Ülkü Yurdu’na kaybettikleri karşılaşmaya istedikleri gibi başladıklarını ancak süreci iyi değerlendiremediklerini ifade etti. Oyun anlamında rakipleri ile benzer özellikleri olan Perçinci, skor üstünlüğünü alan tarafın avantajı sağladığını söyledi.

 

“MTG maçı ile ilgili camiada bir hareketlenme var”

Baf Ülkü Yurdu maçının ardından hemen Mağusa Türk Gücü maçı hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Emre Perçinci, hazırlık sürecinde camianın da kendilerine ciddi şekilde yardımcı olduğunu belirtti. “Fikstür çekilince sabırsızlıkla bu maçı bekleyen bir Gönyeli camiası vardı, nedenini pek bilmiyorum ama camiada bir hareketlilik söz konusu” diyen Perçinci, “Biz kendi işimize bakacağız. Saha içerisinde MTG’nin zayıf noktalarını biliyoruz. Aynı şekilde güçlü noktalarına da önlem almaya çalışacağız. Çünkü ciddi anlamda skora en fazla katkı yapan takım ile karşılaşacağız. Eğer istediklerimizi başarabilirsek, maç içerisindeki süreci de değerlendirerek 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

“Zevkli, gurur veren bir maç ve Gönyeli izlettireceğiz”

MTG maçı ile ilgili taraftarlara seslenen Emre Perçinci, bir haftadır hareketlenen ve kendisine mesaj atarak destek veren taraftarların olduğunu ve onların sahada yerlerini alacağını bildiğini belirtirken, bunun kendilerini motive ettiğini ifade etti. Perçinci, taraftarların maçta yerlerini almalarını ve takımlarına destek vermelerini de belirtirken, “Zevakli, gurur verici bir maç izlettireceğiz” açıklamasını yaptı.

Sakatların son durumu

Darbeye dayalı sakatlığı bulunan John Okoli’nin karşılaşmada oynayabilecek düzeyde olduğunu belirten Emre Perçinci, gribal enfeksiyon yaşayan Sabri Selden ile Fikret Yağcıoğlu’nun da oynamalarına engel teşkil edecek bir durumun olmadığını sözlerine ekledi.

yeniduzen-satin-aliniz-979.jpg

 

 

Bu haber toplam 1559 defa okunmuştur