1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yurt dışına çıkışı yasaklandı
Yurt dışına çıkışı yasaklandı

Yurt dışına çıkışı yasaklandı

Lefkoşa’da 30 Mayıs 2014 tarihinde ‘mülke tecavüz’, ‘polisi darp ve görevden men etme’ suçlamasıyla tutuklanan ve aleyhinde yürütülen soruşturma tamamlanan zanlı İ.Ç, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

A+A-

Lefkoşa’da 30 Mayıs 2014 tarihinde ‘mülke tecavüz’, ‘polisi darp ve görevden men etme’ suçlamasıyla ilgili İ.Ç aleyhine yürütülen soruşturma tamamlandı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne dün çıkarılan zanlının yurt dışına çıkışı yasaklandı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Fadıl Aksun huzurunda görüşülen davada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı İlter Koyuncuoğlu, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Mahan’ı tanık olarak dinletti.
Polis memuru Mustafa Mahan, mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları anlattı.
Mahan, zanlının 30 Mayıs 2014 tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen ‘mülke tecavüz’, ‘polisi darp ve görevden men etme’ suçlarından methalder olduğunu belirtti.
Zanlının TC vatandaşı olduğunu ve çalışma izni ile 4 yıldır Kuzey Kıbrıs’ta bulunduğunu söyleyen Mahan, olayla ilgili yürütülen soruşturmanın tamamlandığını, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkemede aktarılan olgular ışığında Yargıç Fadıl Aksun ise zanlı İ.Ç’nin pasaport ve seyahat belgelerine el konularak, yurt dışına çıkışını yasakladı.

Bu haber toplam 1920 defa okunmuştur