1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yükselme’de puan savaşı sürüyor
Yükselme’de puan savaşı sürüyor

Yükselme’de puan savaşı sürüyor

Yükselme Ligi’nin tüm gruplarında puan savaşı devam ediyor. Ligin 5’inci haftası geçtiğimiz hafta sonunda son bulurken, 6’ncı hafta maçları için takımların çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yükselme Lig 1’inci grupta 2 takım arasında zirve çekişmesi var. Haftaya lider giren Gayretköy, Zümrütköy deplasmanını rahat geçerek liderliğini sürdürdü. Gayretköy ile aynı puanda olan ancak grubun 2’nci sırasında yer alan Yılmazköy ise, Aydınköy’ü deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Diğer karşılaşmalarda Serhatköy, Yeşilyurt’u 4-1 mağlup etti ve ilk galibiyetine bu hafta sonu tanıştı. Kalkanlı – Gaziveren karşılaşaması ise 2-2 sonuçlandı.

Yeşilova rekora doğru
Yükselme Ligi’nin 2’nci grubuna bakıldığında ise Alsancak Yeşilova üstünlüğü görülüyor. Ligin 5’nci haftasına dek 37 gol atan ve kalesinde hiç gol görmeyen Yeşilova, tarihi bir rekora koşuyor. Yeşil beyazlılar, ligin 5’inci haftasında konuk olduğu Kozan deplasmanını fark atarak geçti. Yeşilova Kozan’ı 10-0 mağlup etti. 12 puana ulaşan Alsancak Yeşiova, grubun rahat lideri olarak göze çarpıyor. Gruptaki diğer karşılaşmalarında ise, Karaoğlanoğlu Şirinevler’i 2-1 mağlup ederken, Dağyolu ile Pınarbaşı mücadelesi de 1-1 sonuçlandı.

Yeni lider Arapköy
Yükselme Ligi 3’üncü grupta ilk iki gruba göre farklı bir durum söz konusu. Zirve mücadelesi 3 takım arasında geçen grupta, Arapköy grubun yeni lideri oldu. Ligin 5’inci haftasında rakibi Paşaköy’ü 2-1 mağlup eden Arapköy önemli bir galibiyete de imza atmış oldu. Grubun diğer karşılaşmalarında, Dikmen Yeniceköy’ü 5-1 mağlup ederken, Alayköy – Haspolat maçı da 1-1 sonuçlandı.

Pile’ye İncirli darbesi
Yükselme Ligi 4’üncü grubunda haftaya lider koltuğunda giren Pile’ye İncirli darbesi geldi. Deplasmanda İncirli’ye 1-0 mağlup olan Pile, liderliği kaybetmese de öenmli 3 puanı kaybetti. 4’üncü grupta haftayı en karlı kapatan bu haftayı bay geçmesine rağmen Mutluyaka oldu. Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise, Dörtyol Çayönü’nü 2-1, Turunçlu Güvercinlik’i 2-0 mağlup etti.

İskele Trabzonspor rahat
Yükselme Liginin 5’inci grubuna bakıldığında ise, İskele Trabzonspor’un 3 puan önde olduğunu görmekteyiz. Ligin 5’inci haftasında Kumyalı’yı 3-0 mağlup eden bordo mavililer, liderliğini sürdürdü. Grupta şu anda 2’nci sırada bulunan Yedikonuk deplasmanda Yarköy’ü 4-1 mağlup ederek 9 puana ulaştı. Gruptaki diğer karşılaşmada ise Boğaziçi, Yenişehir’i 4-0 mağlup etti.

Mehmetçik ‘farkla’
Yükselme Ligi’nin son grubu olan 6’ncı gruba bakıldığı zaman ise, Mehmetçik’in zirvede olduğuınu görürüz. Ligin 5’inci haftasında Bahçeli’yi deplasmanda 6-2 mağlup eden Mehmetçik grupta liderliğini sürdürdü. Grubun takipçisi Tatlısu Seracılar, Karadeniz 61’i evinde 2-1 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti. Gruptaki diğer karşılaşmayı ise Yeni Erenköy Ergazi’yi deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur