1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yanıcı madde dökülerek ateşe verildi
Yanıcı madde dökülerek ateşe verildi

Yanıcı madde dökülerek ateşe verildi

Lefkoşa’da, Posta Sokak’ta Beliğ Paşa İş Hanı içerisinde bulunan Avukat Tekin Söylemez’e ait “Söylemez Hukuk Bürosu” kundaklandı.

A+A-

Didem MENTEŞ
Lefkoşa’da Avukat Tekin Söylemez’e ait Hukuk Bürosu dün sabaha karşı kundaklandı. “Söylemez Hukuk Bürosu” isimli iş yerinin pencere camı meçhul şahıs veya şahıslar tarafından kırılarak hasara uğratıldı. Kundaklama sonucundan ofis içerisindeki bazı eşyalar hasar gördü. Olayla ilgili YENİDÜZEN’e konuşan Tekin Söylmez, hiç kimseyle sorunu olmadığını bugüne kadar da tehdit dahi almadığını belirterek, kundaklamaya bir anlam veremediğini söyledi.

Yanıcı madde döküldü
Polisten alınan bilgiye göre, olay 22.15-05.50 saatleri arasında, Lefkoşa’da, Posta Sokak’ta Beliğ Paşa İş Hanı içerisinde bulunan Avukat Tekin Söylemez’e ait “Söylemez Hukuk Bürosu” isimli iş yerinin pencere camı meçhul şahıs veya şahıslar tarafından kırılarak hasara uğratıldıktan sonra ofis içerisine yanıcı madde dökülüp ateşlenmek suretiyle kundaklandığı belirtildi. Yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu ofis içerisinde bulunan perde, bir adet sehpa, bazı evraklar ve eşyalar yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.    

Söylemez: “Kimseyle bir husumetim yok, tehdit bile almadım”

Olayla ilgili YENİDÜZEN’e konuşan Tekin Söylmez, hiç kimseyle sorunu olmadığını bugüne kadar da tehdit dahi almadığını belirterek, kundaklamaya bir anlam veremediğini söyledi. “Ben en kötü şartlarda bile kişilerle konuşarak sorunları çözmeye çalışan bir insanım” diyen Söylemez, hiç kimseyle kavgası olmadığını dile getirdi. Davalarıyla ilgili gerek müvekkili gerekse karşı taraflardan biriyle dahi bir sorunu bulunmadığını belirten Tekin Söylemez, “artık siyasi duruşuma karşı yapılmış bir olaydır” diye düşünüyorum” dedi. Kimseyle bir sıkıntısı olmamasına rağmen böyle bir olayla karşılaşmasına anlam veremediğini aktaran Av. Söylemez, olayın polise intikal ettiğini ve polisin özveriyle soruşturmayı yürüttüğünü aktardı.

Bu haber toplam 1726 defa okunmuştur