1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üçüncüler belirlendi
Üçüncüler belirlendi

Üçüncüler belirlendi

Liseli Gençler Hentbol Şampiyonası’nda oynanan üçüncülük maçlarında genç kızlarda Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL), genç erkeklerde de Türk Maarif Koleji (TMK), rakiplerini yenerek üçüncü oldular. Final maçları ise yarın oynanacak.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen Liseli Gençler Hentbol Şampiyonası’nda üçüncülük maçları dün oynandı.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Salonu, UKÜ Arena’da oynanan maçlar sonunda liseli genç kızlarda Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL), genç erkeklerde de Türk Maarif Koleji (TMK), rakiplerini yenerek üçüncü oldular.
BEAL rakibi Lefkoşa Türk Lisesi’ni (LTL) 25-17, genç erkeklerde de TMK, Yakın Doğu Koleji’ni (YDK) 15-9 yenerek şampiyonayı üçüncü tamamladılar.

Finaller yarın
Liseli Gençler Hentbol Şampiyonası’nda finaller yarın oynanacak. UKÜ Arena’da oynanacak olan final maçlarında liseli genç kızlarda Haydarpaşa Ticaret Lisesi (HTL) – Yakın Doğu Koleji (YDK) saat 10.00’da, liseli genç erkeklerde ise Namık Kemal Lisesi (NKL) ile Atatürk Meslek Lisesi (AML) arasında saat 11:30’da oynacak.
Oynanan maçlar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilecek.

Bu haber toplam 1320 defa okunmuştur