1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Topaloğlu maçı Doğan’ın
Topaloğlu maçı Doğan’ın

Topaloğlu maçı Doğan’ın

14’üncü Attila Topaloğlu Karşılaşması’nı Türk Ocağı’nı 4-1 mağlup eden Doğan Türk Birliği kazandı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 14’üncüsü organize edilen Attila Topaloğlu Anı Karşılaşması’nı Doğan Türk Birliği kazandı. Dün Nihat Bağcıer Stadı’nda Süper Lig ekibi Doğan Türk Birliği ile Birinci Lig ekibi Türk Ocağı arasında oynanan karşılaşmayı Doğan Türk Birliği 4-1’lik skorla kazandı.
Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında Doğan Türk Birliği, Kenan Oshan’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçerken 45’inci dakikada Türk Ocağı’ndan Özgür Ongun skoru eşitledi ve takımlar devreye 1-1’lik sonuçla girdi.
İkinci devreye hızlı başlayan taraf Doğan Türk Birliği oldu ve Koral 55’inci dakikada skoru 2-1’e taşıdı. Elde ettiği fırsatları değerlendiren Doğan, 57 ve 63’üncü dakikadalarda Kenan Oshan’ın hat-trick’i ile skoru 4-1’e taşıdı. Karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Okyanus’un şanssızlığı
Attila Topaloğlu Anı Karşılaşması’nın ilk devresinde Doğan Türk Birliği’nin kalesini koruyan Okyanus Öndağ şanssız bir an yaşadı. Okyanus bir hava topu pozisyonunda yere düşerken yaşadığı çarpışma sonunda dirseği kırıldı. Futbolcu Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ödül töreni
Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan’a teşekkür plaketini maçı yöneten hakemlere teşekkür madalyası, ikinci Türk Ocağı’na kupası ve birinci Doğan Türk Birliği’ne kupası merhumun ailesi tarafından verildi.
maçı yöneten hakemlere madalyaları

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur