1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Spor festivali başladı
Spor festivali başladı

Spor festivali başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi Gençlik ve Spor Festivali’nin açılış töreni dün Atatürk Stadı’nda düzenlendi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde spor federasyonlar ve engelli okullarının katılımıyla organize ettiği LTB Gençlik ve Spor Festivali’nin açılış töreni dün Atatürk Stadı’nda gerçekleştirildi.

Açılışta LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ve Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Cemal Özyiğit birer konuşma yaptılar. Gençlik Dairesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisinin ardından spor federasyonları temsilcileri tek tek tanıtılırırken, Cimnastik Federasyonu ve Kıbrıs Türk Aerobik Kango – Jumps göstersisi gerçekleştirildi. Ardından Futbol Federasyonu U19 karşılaşması olan Gazimağusa – İskele Bölgesi karması ile Lefkoşa karması maçı oynandı.

Harmacı: “Üç gün şölen havasında geçecek”
LTB Başkanı Mehmet Harmancı açılışta yaptığı konuşmada sporculara hoşgeldiniz derken daha önce deneyimini yaşamadıkları ve ilk kez düzenledikleri Gençlik ve Spor Festivali’nde gençlerin 3 gün boyunca bir şölen havasında karşılaşmalar yapacağını söyledi. Harmancı ilerleyen yıllarda festivali daha da geliştirerek yapmak istediklerini söylerken katkı sağlayanlara ve sponsorlara teşekkür etti.

Festivalde bugün
Sağlık sponsorluğunu Kolan British Hospital, içecek sponsorluğunu da Ektam Kıbrıs Ltd.’in üstlendiği, Gençlik ve Spor dairelerinin katkı koyduğu LTB Gençlik ve Spor Festivali’nde bugün Çim Hentbolu, Trap-Skeet, masa tenisi, bilardo federasyonu özel gösterisi, KKTCELL – Pendik karşılaşması, satranç, atıcılık, bocce, Judo-Kickboks, sokak basketbolu müsabakalarının yanı sıra Girne ve Güzelyurt U19 futbol karmalarının maçı olacak. Festival yarın son gün müsabakalarının ardından düzenlenecek ödül töreni ile noktalanacak.

Bu haber toplam 1213 defa okunmuştur