1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sıla Girne’yi salladı
Sıla Girne’yi salladı

Sıla Girne’yi salladı

Girne Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Girne Kültür ve Sanat Günleri’nin açılış konseri, dün akşam Girne Amfi Tiyatro’da gerçekleşti.

A+A-

Türkiye’nin sevilen müzik sanatçılarından Sıla, bu yıl “Aydınlık bir gelecek için sanat” sloganıyla düzenlenen 7. Girne Kültür ve Sanat Günleri kapsamında dün akşam sahneye çıktı. Girne Amfi Tiyatro’da muhteşem bir performans sergileyen Sıla, “Joker”, “Mürekkep”, “Yeni ay” ve “İmza”albümüne uzanan geniş ve özel repertuarıyla, kendisine konser boyunca eşlik eden yaklaşık 4 bin dinleyicisine unutulmaz bir konser ziyafeti sundu.  Seyircilerle birlikte şarkılarını bir ağızdan söyleyen Sıla; konserde, “Oluruna bırak”, “Yan benimle”, “Sevişmeden uyumalayım” gibi sevilen şarkıları seslendirdi.

“Aydınlık bir gelecek için Sanat”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konserdeki konuşmasında, bu yıl yapılacak etkinliklerin ana temasının “Aydınlık bir gelecek için Sanat” olduğuna dikkat çekti. Sıla

ve ekibine sergiledikleri performanstan dolayı Girne Belediye meclisi adına teşekkür eden Güngördü, Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti. 7. Girne Kültür ve Sanat Günlerinde 20 Haziran Salı günü Ankara Devlet Tiyatrosu Ya Devlet Başa Ya kuzgun leşe isimli tiyatro gösterisi yer alacak.

 

 

Bu haber toplam 1753 defa okunmuştur