1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şerifoğlu: “Kolay maç yok”
Şerifoğlu: “Kolay maç yok”

Şerifoğlu: “Kolay maç yok”

Sakat ya da cezalı oyuncusu bulunmayan ve ligde 14 puanla üçüncü sırada bulunan kırmızı yeşilliler, bu haftayı kayıpsız kapatarak bulundukları konumu korumak istiyorlar.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Pazar günü Çetinkaya’yı konuk edecek olan Mormenekşe takımı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakat ya da cezalı oyuncusu bulunmayan ve ligde 14 puanla üçüncü sırada bulunan kırmızı yeşilliler, bu haftayı kayıpsız kapatarak bulundukları konumu korumak istiyorlar. Geçen hafta Serdarlı’ya konuk olan Mormenekşe, 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybederek haftayı puansız kapamış ve ligdeki ilk mağlubiyetini almıştı.

Şerifoğlu: “Aynı disiplinle hazırlanıyoruz”
Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, her maça olduğu gibi Çetinkaya maçına da aynı disiplinle hazırlandıklarına işaret ederek, “Kolay maç yok. Her maç zorlu ve biz de kendi sahamızda kazanmak, ligdeki durumumuzu korumak istiyoruz” dedi. Şerifoğlu geçen hafta kaybedilen maçla ve Çetinkaya karşılaşmasıyla ilgili şunları söyledi:
“Geçen hafta skoru koruyamadık. Kaybettik, ancak mağlubiyeti hak etmediğimizi söyleyebilirim. İkinci devrede maç temposunu yakalayamadık. Ancak yine de ligdeki durumumuz iyi. Yine de belirtmek gerekir ki üç puanlı sistemde kazanmak önemlidir. Avantajlı konumumuzu koruma adına Çetinkaya maçını da kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Çetinkaya takımı bireysel olarak çok kaliteli. İçinde bulundukları durum ne kadar da sıkıntılı olsa da biz tüm rakiplerimize gösterdiğimiz saygıyı onlara da göstereceğiz. Maçı kolay olarak düşünmüyoruz. Hafife alınacak bir takım değil. Disiplinli bir şekilde, yardımlaşarak ve oyundan kopmadan maçlarımızı kazanmak için oynamak istiyoruz. ”

“Zorlu periyoda girdik”
Zorlu bir periyoda girdiklerine de dikkat çeken Şerifoğlu, devrenin sonuna doğru zor maçlar oynayacaklarının altını çizdi. Çetinkaya-Bağcıl-Lefke maçlarından kayıpsız geçmek istediklerini vurgulayan Şerifoğlu, bir seri yakalamak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1100 defa okunmuştur