1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Semiye Şeytan silahla VURULDU
Semiye Şeytan silahla VURULDU

Semiye Şeytan silahla VURULDU

Hamitköy'de Semiye Şeytan silahla VURULDU. İsminin baş harfleri Ç.K olan bir erkek şahıs tarafından vurulan Semiye Şeytan hastaneye kaldırıldı. 24 yaşındaki Ç.K gözaltına alındı.

A+A-

Didem MENTEŞ

Hamitköy'de sakin 31 yaşındaki Semiye Şeytan, erkek arkadaşı tarafından silahla vuruldu. Semiye Şeytan’ı vuran 24 yaşındaki Ç.K., olaydan kısa bir süre polis tarafından gözaltına alınarak, tutuklandı.  Küçük Kaymaklı'da eski Yaman Marketin arka kısmında, FD 712 plakalı aracı içerisinde bulunan Semiye Şeytan, erkek arkadaşı Ç.K.’nin aracın dışından içeriye doğru av tüfeği ile 2 el ateş açmasıyla vurularak ciddi şekilde yaralandı.

Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Semiye Şeytan’ın sol kasık, sol bacak ve sol el kısmından yaralandığı belirtildi. 

YENİDÜZEN'e konuşan Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr Erol Uçaner, hastaneye kaldırılan Semiye Şeytan'ın hayati tehlikesi bulunmadığını açıkladı.

Şeytan’ın hayati tehlikesi bulunmuyor

Bu arada 31 yaşındaki Semiye Şeytan’ın olay yerinden Hamitköy ışıkları yanındaki boş araziye kadar aracını sürerek geldiği öğrenildi. Olaydan kısa bir süre sonra 24 yaşındaki Ç.K. polis tarafından tespit edilerek tutuklandı. Doğancı (Elye) sakini olduğu öğrenilen zanlı Ç.K., ‘katle teşebbüs’ suçuyla ilgili olarak yarın Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

Eski eşini aradı iddiası

Bu arada YENİDÜZEN’in olay yerinden elde ettiği bilgilere göre Küçük Kaymaklı'da eski Yaman Marketin arka kısmında 18:00 sıralarında meydana gelen kurşunlama sonrası Semiye Şeytan’ın eski eşini arayarak durumunu bildirdiği öne sürüldü. Eski eşinin, Semiye Şeytan’ın Hamitköy’e gelmesini söylediği ve Şeytan’ın yaralı vaziyette Hamitköy Işıkları’nın yanındaki boş araziye aracını sürerek geldiği ileri sürüldü. Semiye Şeytan’ın ambulansı arayarak yardım istediği, eski eşinin de polise haber verdiği gelen iddialar arasında.

 

26781722_10159956599955232_676096192_o.jpg

Bu haber toplam 11791 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler