1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Olguner çift erkeklerde şampiyon
Olguner çift erkeklerde şampiyon

Olguner çift erkeklerde şampiyon

Fadıl Olguner Faruk Pınar’la dün 6o yaş grubu üstünde çift erkekler kategorisinde oynadıkları 6 maçı da kazanarak namağlup olarak şampiyon oldular.

A+A-

Yusuf Karayusufoğlu

Milli  Veteran masa tenisi şampiyonlarımızdan Fadıl Olguner Cumartesi günü  Ankara'da başlayan Türkiye Veteran Masa tenisi Şampiyonasında 6-68 yaş grubunda ferdi erkeklerde finale yükseldi.Final maçı bugün oynanacak.

13.Ankara Veteran Masa tenisi Turnuvasında Cumartesi  oynadığı 5 maçın 4 tanesini kazanarak averajla grup birincisi oldu ve  final oynama hakkını kazandı. 160 veteran masa teniscinin mücadele ettiği turnuvada Olguner finalde Manisa'dan Faruk Pınar ile karşılaşacak. Maçlara çift maçları ile devam edilecek.Bu gün ferdi final maçı da oynanacak. Maç sonuçları şöyledir.

Fadıl Olguner-Şenal Altun (Eskişehir):3-

Fadıl Olguner-Resul Akay(Ankara):3-o

Fadıl-Olguner-Faruk Pınar(Manisa):3-o

Fadıl Olguner-Fahri Tacimeroğlu(3-o).

ÇİFTLERDE ŞAMPİYON OLDU

Fadıl Olguner ve arkadaşı Faruk Pınar’la dün 6o yaş grubu üstünde çift erkekler kategorisinde oynadıkları 6 maçı da kazanarak namağlup olarak şampiyon oldular.Olguner dün yayınladığı basın abildirisinde ülkeye iki kupa getireceği için çok mutlu olduğunu belirtti.Olguner Ankara’nın kendisine uğurlu geldiğini son 4 yılda 4 kez ferdi ve 2 kez çift şampiyonu olduğunu vurguladı.

 

Bu haber toplam 1414 defa okunmuştur
Etiketler :