1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ödüller sahiplerini buluyor
Ödüller sahiplerini buluyor

Ödüller sahiplerini buluyor

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri 2014

A+A-

 

 

Yenidüzen Gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yılın Spor Ödülleri’nde sona gelindi. 2014 yılı başarılıları bu akşam düzenlenecek ödül gecesinde açıklanacak. Lefkoşa Merit Otel’de saat 20.00’de gerçekleştirilecek törende kategorilerinde birinci olan isimler ödüllerini alacaklar.

Toplam 25 bin 934 oy
Her yıl düzenlenen Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri heyecanı 2014 yılı kasım ayında yayınlanan aday listesi ile başladı. Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Genç Yeteneği ve Yılın Yöneticisi kategorilerinde 2015 yılı şubat ayı başına kadar yayınlanan kuponlara siz okuyucularımızın gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Beş kategoride yer alan toplam 25 adaya Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri 2014 çerçevesinde 25 bin 934 oy kullanıldı.

Geçtiğimiz yıl kazananlar
Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde gönderilen kuponlar sonunda Yılın Genç Yeteneği atletizm branşından Mehmet Gürdeniz, Yılın Hakemi futboldan Savaş Tilki, Yılın Antrenörü futboldan Turan Altay, Yılın Yöneticisi Orçun Kamalı ve Yılın Sporcusu basketboldan Kemal Taşçı seçilmişti.

Bu haber toplam 1057 defa okunmuştur