1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mülteci aranırken kaçak sigara bulundu...
Mülteci aranırken kaçak sigara bulundu...

Mülteci aranırken kaçak sigara bulundu...

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri aldıkları “Mülteci” ihbarı üzerine dün Mağusa Limanı’nda operasyon düzenledi...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ) ekipleri aldıkları “Mülteci” ihbarı üzerine dün Mağusa Limanında operasyon düzenledi. Mersin’den Mağusa Limanına dün saat 15:00’de gelen Akgünler Denizcilik’e ait VIA FAMAGUSTA isimli gemi ile gemiden inen 39 TIR ihbar üzerine polis ve gümrük memurları tarafından didik didik arandı. Gemide ve 39 TIR içinde mülteci bir aileyi arayan polis ekipleri ve gümrük memurları, Azem Yoldaş Çetinkaya’nın şoförlüğünü yaptığı TIR’da KKTC’ye ithali yasak 1360 paket MM marka ile 1000 paket Victory marka  kaçak sigara ele geçirdi.

Sigaralara el konuldu, TIR şoförü tutuklandı...

TIR içerisinde ele geçirilen toplam 2 bin 360 paket sigaraya gümrük memurları el koyarken, TIR şoförü Azem Yoldaş Çetinkaya ise polis tarafından tutuklandı. TIR şoförü Çetinkaya’nın bugün “Gümrüksüz mal ithali” ve “Gümrüksüz mal tasarrufu” suçlamasıyla ilgili olarak Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

 

 

Bu haber toplam 2410 defa okunmuştur
Etiketler : ,