1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Muhteşem Gala Gecesi
 Muhteşem Gala Gecesi

Muhteşem Gala Gecesi

Girne St. Hilarion Rotary Kulubü geleneksel Gala gecesini gerçekleştirdi.

A+A-

Girne St. Hilarion Rotary Kulubü 2 Mayıs Cumartesi gecesi Grand Pasha Hotel, Girne’de Engelsiz Yaşam Evi yararına Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ve ABD Büyükelçisi John M. Koenig’in de katıldığı geleneksel Gala gecesini gerçekleştirdi.

Uluslararası Soprano ve Grammy Adayı Demetra George-Mustafaoğlu, ünlü Maestro Rauf Kasimov, meşhur müzik guruplarından Gurup Karnaval ve 8 yaşındaki uluslararası ödüllü harika yetenek Suna Alsancak piyano resitali ile sahne aldı. Gecenin Tango Dans gösterisini de Sn.Behiye Berktuğ ve Sn. Önder Egeli çifti yaptı.
Tüm gelirleri “Engelsiz Yaşam Evi Projesi”ne harcanacak gecede toplanan miktarla Engelsiz Yaşamevi Projesi tamamlandığında özellikle iç donanıma yönelik ciddi bir katkının yapılması bekleniyor.

Girne St. Hilarion Rotary Kulübü 2014 – 2016 Dönem Başkanı Sertaç Gümüş yaptığı açıklamada başarılı bir gece gerçekleştirdiklerini belirterek geceye katılan başta Sayın KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Aziz Gürpınar ve eşi, Kıbrıs ABD Büyükelçisi John M. Koenig ve eşi, Engelsiz Yaşamevi mimarı Yüksek Mimar Tunç Adanır ve eşi olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti.

Bu haber toplam 1764 defa okunmuştur