1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de teknik adam değişimi
MTG’de teknik adam değişimi

MTG’de teknik adam değişimi

Bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Mağusa Türk Gücü’nde teknik adam değişikliğine gidildi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nde teknik ekip değişimi yaşandı. Bir süredir takımı çalıştıran teknik direktör Batu Seyis ve antrenör Reşat Oğuz ile görüşen yönetim kurulu, karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak yolları ayırma kararı aldı. Yaşanan bu değişim sonrası takımın başına A2 takım antrenörü Talat Şentürk getirildi.

Yol ayrımına gidildi

Mağusa Türk Gücü’nde bir türlü istenilen sonuçların alınamaması sonrasında teknik heyet değişimi yaşandı. Bir süredir yurt dışında bulunan kulüp başkanı Şükrü Şemmedi’nin adaya dönmesi ile dün bir toplantı gerçekleştiren yönetim kurulu, 9’uncu haftadan itibaren takımı çalıştıran Teknik Direktör Batu Seyis ve antrenör Reşat Oğuz ile görüşerek karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldı. Yaşanan bu değişim sonrasında MTG’de yönetim kurulu takımın başına A2 antrenörü Talat Şentürk’ü getirdi.

Oraloğlu kesin olarak dönmeyecek

MTG, Şentürk’ün A lisans sahibi olması nedeni ile KTFF Teknik Adamlar Statüsü gereği en fazla 3 maça kadar bu şekilde maçlara çıkabilecek. İlk yarı sonuna kadar Şentürk ile maçlara çıkmayı planlayan MTG’nin daha sonra durum değerlendirmesi yapması bekleniyor. Öte yandan MTG kulüp başkanı Şükrü Şemmedi daha önce 8’inci haftada Değirmenlik karşılaşması sonrasında yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile görevinden affını isteyen Ali Oraloğlu’nu bekleyeceklerini açıklamıştı. Oraloğlu’nun kulübe kesin olarak geri dönüş yapmayacağını ilettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 1780 defa okunmuştur